|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 217> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LIPITE CVETAT
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:58 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Johnny Weissmuller
Кога ќе се спомене оваа индивидуа, на повеќето веднаш прво што ќе им падне на памет е ТАРЗАН ! Но пред да се зафати со актерската кариера и да стане познат како херојот од џунглата, со она неговото - А..... А-а... А-а,..... А-а,.....аааааааааааааааааааа!!!!!!!!! ... тој беше познат по нешто друго! Џони (1904-1984) беше познат американски пливач, кој освои 5 златни медали на Олимписките Игри за време на неговата пливачка кариера. Тој тогаш постави многу светски рекорди. Од 1922 до 1927 год. 5 пати го соборуваше рекордот на 100 м. слободно. На Олимпијадата во Париз, во 1924 год., освои златни медали на 100 м. и 400 м. слободно, како и на штафетата 4 x 200 м. Во 1928 год., на Олимпијадата во Амстердам тој ја повтори неговата супремација во истите дисциплини. Џони Вајсмилер е роден во Фрајдорф, Унгарија, (сега во Романија), како дете се преселил во Чикаго и сé до неговата смрт малкумина знаеле дека тој е всушност странец. Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:08 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што бе на гости ??? Мене за гостин ме рачунаш ??? Не заебавај, јас веќе си се одомаќинив тука ! Само последниве денови нешто не се прибирам "дома" ! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:08 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Scena i
Raindrops keep fallin' on my head
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Antonio Giacomo Stradivari
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zlatna treska
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo brat,...samo ,.klondike e vo,...alaska!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jbg geografija slabo
ahhahahah |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:00 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uzurpacija 2
na delo ---> jas sum oti se custvuvam a sum oti sum genijalcite od microsoft ni podarija sliki na CUSTVA alal da im e Изменето од anakin - 31.Мај.2008 во 01:32 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
ubav den nekako sloboden osloboden od vcera nasmean den neka ostane takov Изменето од anakin - 31.Мај.2008 во 09:17 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na site individui posakuvam prijatno utrinsko kafe
da e ubo koto moeto Изменето од anakin - 31.Мај.2008 во 09:19 |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ФАЛА...ФАЛА...!..ПРИЈАТЕН ДЕН И НА ВАС ИНДИВИДУИ ОД ZAGOR ИНДИВИДУАЛЕЦОТ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so mislis zagore za UZURPACIJA NA SRCETO????
kako toa se manifestira |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |