|
Сон |
Внеси реплика | страница 123 55> |
Автор | |
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Октомври.2005 во 23:15 |
Tolku silno cuvstvo,...mnogu placev,lipav,ne bev svesna deka e son dodeka se svestam deka sum budna megu sonot i javeto seuste placev i pernicata bese mokra! Kolku e moken sonot, sto li se e mozno da se sluci so nas dodeka spieme!? |
|
|
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako sonot e jave ne sakam da me budat |
|
was ist los?
|
|
Crna mamba
Група Регистриран: 02.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e sekogas taka jas pocesto sonuvam kosmari i koga ke se razbudam........sum nekako izmorena....imam nekoe cudno cuvstvo i se prasuvam dali vistina toa bilo son |
|
Yahoo
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonot za sekogo ima razlicno znacenje.....eden drugar bas mi raskazuvase za sonot....epten e interesno....se toa so mi kazuvase.....:) p.s. Barbi! dali si za temava da ja premestime vo Filozofija...sepak sonot ne e misterija....kako so mislis taka kje prajme! :))) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonot, ahhhh... niso ne se sekavam na sonoite, retkost se
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da odam da si legnam kebide najdobro,pa utre ke vi kazam sto sonuvav v.vazi
|
|
was ist los?
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
je je je... moze sekako samo nemoj nekoj dolg son da sonuvas
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
TEMPLAR
Група Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam zaso brzas sto posto nezo zesko ke sonuvas a?
hahhahahhahahaha Изменето од TEMPLAR |
|
TEMPLAR
|
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во право си можеби е за во филозофија,но нека остави ја каде што си е мислам дека не смета,а во краен случај ти си модератор и ваму и таму па како ти милува така направи!
|
|
|
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога сонувам кошмарни сништа ми се случува со денови да сум под влијание на сонот!Колкава моќ има...а имаат и значење!
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden son go sonuvav nekolku godini so red, nekade okolu 28 oktomvri...sekoja godina vo toj period istiot son...i taka nekolku godini, dodeka navistina ne se osstvari....stvarno izgledase nevozmozno....ama ete...se sluci..... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored nekoi sonot e ona sto sni se slucilo vo minatoto a spored sdrugi e ona sto ke ni se sluci vo idnina,sepak e nesto sto se slucuva vo nasata glava najcesto sonot e povrzan so nasiote misli ona za sto sme milsele ili razmilusvame dali svesno ili nesvesno se javuva vo nasite sonista,kako i da e ubavo e da se sonuva
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa vaka.i jas se resiv da pisam neso vo srska so ovaa tema.najvazno e da znajte deka sonot pretstavuva posebna sostojba na svesta.znacit isto kako i alkoholizam,dejstvo na drogi,hipnoza meditacija i sl.mnogu psiholozi se imet zanimavano so ovaa problematika i sekoj si imat kazano svoe mislenje koe nikogas vo celost ne e tocno.spored nekoi e slika na ona so ti se slucuvalo vo minatoto,a spored nekoi ona so ke ti se slucit vo idnina.najpoznati psiholozi koi se zanimavale so sonot se frojd i jung.dvajcata caroj.e sega,moe mislenje e deka do negde i dvajcata se vo pravo.zs taka.pa mnogupati sonvime raboti so ni se slucile vo minatoto,a mnogupati raboti koi ponataka se ispolnuvet. aj drugpat pojke.imam mnogu da kazam na ovaa tema. |
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ме интересира колку има вистина во преносното(симболичко значење на сонот)Имено,доколку сонуваме заб едно значење,матна вода друго значење,пиленце трето значење...Обично не се обидувам да ги тумачам затоа што искрено се плашам што ќе слушнам!
Додека оние сонови кои имаат реални слики кажуваат или минато или претскажуваат.Сум ги доживеала и двете страни.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |