|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 133> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivot e nekopash vozenje vo ferrarri a nekogas vo fijaker so pretepano stari konji
pishman misla Изменето од anakin - 25.Мај.2008 во 23:21 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rodi se covek
rob bidi, rodi se covek rob umri... Kosta Solev |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trkalo.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tvrdo vareni,roviti ili kajgana.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
животот е црн хумор
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da pozajmis pari i da ne ti gi vratat, da te izneverat koga slepo si veruval, koga ke zemes cador za inat da prestane da vrne, koga ke ti trgne vo zivotot da se razbolis, koga treba da se pokazes vo najdobro svetlo ti bas togas da ja poseres...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Радувај се на секоја ситница...малите нешта знаат да донесат голема среќа...обиди се...во се да пронајдеш убава и немирна надеж...............и никогаш не треба да се изгуби оној сјај во очите.....желбата за живот...... Радувај му се на ....ЖИВОТОТ............ |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blashka.....i toa...moja
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е планина по која се искачуваме за да стигнеме до врвот на чии стрмни патчиња се слизнуваме, паѓаме, а болката честопати не е смртоносна... зеленилото, сета таа природа е место за восхит... доколку не ја одржуваме планината, не се грижиме за екологијата во неа сета таа убавина на која и се восхитуваме може да исчезне, да ја уништиме нашата планина па да нема под која сенка да одмориме, ќе нема извор каде да се икапеме и угаснеме нашата жед, ќе нема плодови да се уништиме нашата глад, ќе нема дрва каде да се потпреме кога сме уморни од изминатиот пат. Треба да ја чуваме уредно.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
komunista
Нов член Регистриран: 28.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivoto e ...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot se kup kjosinja
zad nekoe te ceka prodavacka na temjanushki zad drugo magla he ubavinata na zivotot e so negledame zad kjosinjata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A Dzokica bi rekol : - Svetot e okrugol, a ne sekoe kose se ebat
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekolku ubavi momenti
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Umiraam !
A ono u stvari umiraat milijarda spermatozoidi vo nekoja krpa za brisenje dzamovi...valkan si i ispoten ubiec sto uste se kezi, dodeka tie beluzlavi nezni dusicki kletvi redat i so pokazalecot pokazuvaat kon tebe pesni peat zavrsni zosto ne nieden ne bese priznat kako kandidat za unija so jajce kletkata...milijarda izvici vo agonija vreskaat dodeka vie zadovolno se smeete i si vetuvate dolgotrajna cvrsta vrska, a se lazete zosto milijardi beluzlavi dusi ke nosite na svojata sovest i ke se prasuvate kade li e greskata otkako ke se oladite i ke mora da zaminete na rabota dodeka koketirate so kolegata, bozem ima nesto poveke tamu...od taa griza na sovest ne moze da izbegatee ! |
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |