IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дали да се укине МТВ (Македонска)?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали да се укине МТВ (Македонска)?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 40>
Прашање: Дали да се укине МТВ (Македонска)?
Одговор Гласови Статистика
138 [44,95%]
31 [10,10%]
5 [1,63%]
122 [39,74%]
11 [3,58%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:20

Колку пати треба да кажам...не...не... и  не....не треба да се
  укине... МАКЕДОНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЈА....голема%20насмевка
Кон врв
Anne_sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anne_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 17:02
fintata so makedonska televizija e toa sto ne se plaka za zal radiodifuznata taksa. makedonska televizija e drzavna televizija sto znaci, deka ne smee da reklamira i onaka nema od kaj da gi vadi parite, ne e gledana i poleka poleka propaga. na novinarite im davaat po tri plati odednas onaka kako ke dojdat do pari taka. nema nikakov red. zatoa treba da se plaka taa taksa, televizijata ke dobie pari so koi ke ovozmozi podobra programa, so toa i pogolema gledanost i konecno ke imame kvalitetna drzavna televizija. ne treba vo nikoj slucaj da se ukine.
I LOVE MY LIFE
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 23:43
Originally posted by blashka blashka напиша:

Колку пати треба да кажам...не...не... и  не....не треба да се
  укине... МАКЕДОНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЈА....голема%20насмевка

...razbirash blazoголемо%20гушкање...i jas sum da ne se ukine... ama ajde malku neka se potrudat... shto sudmina imav...a uklucam MTV...naletuvam na onoj Tomik... i mi odmiluva... ne sum protiv novinarite da imaat svoi favoriti vo politikata.... ama ne na ovoj nacin...duri mislam deka im odmagaat na onie na koi mislat deka im pomagaat...
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 09:49

Разбирам мамамд...големо%20гушкање.... треба да се сменат...да се променат
   многу нешта во Македонската телевизија...но не треба да се
   укине..............
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 12:06
Aj,malku i jas...tuka
Definitivno trebaat promeni i toa od koren vo MTV.
Tie neshto napravija,no toa ne e dovolno za da
privleche gledachi.Sekade  postoi nacionalna televizija,zoshto nie da ja nemame???
No so taa tehnika,toj kadar i vishok na vraboteni koi samo "lezat",dupliranje na rabotni mesta,totalna neangaziranost i zelba za rabota(kako i sekade kaj nas)i seto ostanato-veke poznato na site...nishto ne pravat.Vo momentov ja gledam pochesto hrvatskata nacionalna TV i nekako mi e primer kako treba da se raboti.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
elen@ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 16:05
мтв одамна е најлосата програма у македонија затоа тре ба под инто засо само лупости има на неа единствено вклуцив мтв когфа емитуваа евросонг инаку немасе да глеам на мтв цела годиналутина
Кон врв
Zorge Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2008
Локација: Russian Federation
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zorge Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 14:37
Narodot neka se izjasni na referendum. Zgradata se praveshe so narodni pari.
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
Кон врв
Lisa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lisa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 18:16
Не сум за да се укине,само да се намали цената на радиодифузната такса,превисока е за програмата што ја нудат!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 23:51
Neka ne se ukinuva,sepak e nacionalna televizija ama neka napravat korenita promena pod itno..ako ne napravat nesto so e vo cekor so vremeto,ja ke ja smetam za ukinata,i taka nikogas ne ja gledam..eve poslednata smeska e toa so nema da prenesuva Evripsko prvenstvo vo fudbal tuku toa ke go pravi alsat..so da kazam osven sramota!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 19:37
zarem ushte,...stoi ?!,...prashanjevo!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Nin4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Поени: 65
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nin4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 20:01
Originally posted by Eli Eli напиша:

Neka ne se ukinuva,sepak e nacionalna televizija ama neka napravat korenita promena pod itno..ako ne napravat nesto so e vo cekor so vremeto,ja ke ja smetam za ukinata,i taka nikogas ne ja gledam..eve poslednata smeska e toa so nema da prenesuva Evripsko prvenstvo vo fudbal tuku toa ke go pravi alsat..so da kazam osven sramota!!

Ne se krivi MTV za prvenstvoto tuku zakonite i radiodifuzija. Teski pari se vo prasanje treba i drzavata da pomogne a sekoe prvenstvo da go ima nacionalna MTV. Na MTV so zakon i zabranija i reklami da pusta. Pretplatata e stvarno golema i treba da ne se plaka tuku da se pustat reklamite i drzavata da finansira.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 22:07
... ne be imam tamu nekoi rodnini vraboteni... posle ke mi baraat pari na zaem....намигнување neka si stoi... neka si rabotat lugeto...
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 01:24

Ќе си стои ...ќе си стои таму....нема да се укине.....голема%20насмевка
Кон врв
kamcevski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2008
Локација: Antigua And Barbuda
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kamcevski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 10:48
гласам со ГООООООООООООЛЕМО ЗА!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.