IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 42>
Автор
Порака
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 09:56
....sigurno toa sto ti se sluçilo ti ima ostaveno golem vpeçatok........jas veke i ne obrnuvam vnimanieтагаiako koga se rabori za negativna sila togas ne moze da ostanam ramnodusna.........

Изменето од marija1000 - 27.Мај.2008 во 09:57
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 09:58
Pregolem Marija,eve i posle 13-14 godini se potsetuvam tolku jasno,kako da bese vcera...
Splet na okolnosti koi se deshavaat vo del od sekundata..ednostavno kako na blic da bev vo druga dimenzija...drug prosto i vreme,...a nastanot se odvivase kaj mene u zgrada,potocno vo lift...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 10:01
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Pregolem Marija,eve i posle 13-14 godini se potsetuvam tolku jasno,kako da bese vcera...
Splet na okolnosti koi se deshavaat vo del od sekundata..ednostavno kako na blic da bev vo druga dimenzija...drug prosto i vreme,...a nastanot se odvivase kaj mene u zgrada,potocno vo lift...

........samo me interesira ,dali ja razbra porakataзбунетостzatoa sto sekogas ima poraka........
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 10:03
Uff,porakata sto znam,Marija,,
Nekako ne mozam da si povrzam....i posle site godini,sto sledea i eve do den,denes....

Poraka...."Nikad sama vishe u lift tocno na polnokj"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 10:07
.zatoa mozebi i ne mozes da zaboravisголема%20насмевкаkoga ke ja deshirirash porakata ,togas ke se oslobodis od stravotнамигнување

.....gledam deka mnogu te isplasilo,znaçi edno neprijatno iskustvo e vo prasanje.....imas kazano sto e vo prasanje ??
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:07
Marija,mila...
Ne sum ja raskazala mojata sluchka ovde na Forum
Ama koga ja vidov temata,si vikam zasto da ne...
Eve ja mojata sredba so nesto od tret vid

"Bese 19 sproti 20 maj,1992...imav kaj mene na gosti dve drugarki,se zezavme,se smeevme...koga resija da si odat,jas kako domakjinka sakav da gi ispratam..ama do dole,do vlez (ziveam u zgrada)...
Se isprativme,vleguvam u lift,onaka nonshalantno...stiskam kopche za na moj sprat -3-ti...vrata od lift se zatvara,...?????
I sega,pazi...gore na kontrolnata tablichka,kade se menuvaat brojjcinjata za katovite....gledam stoi P...znaci prizemje...a lift se dvizi....ne se menuvaat spratovite t.e brojcinjata.....????? Mina izvesen period i liftot zastana...osekjav nekoja nepoznatost,nesto sto na blic,me odvoi od normalniot svet,
Za minutka gore se pojavuva brojka 18..(a zgradata ima 12 kata)
ja otvaram vratata,seta zbuneta...i ona sto go vidov levo od mene...a pred chergiceto na eden stan...bese nesto nalik na dete...golemina na bebe...legnato dole..pred vrata...ali obleceno u crno....
Se stapisav....izletav od lift,nakaj skalite,neznaev na koj kat se naogjam...
ona sto vidov e 12-kat-potkrovje...i kako luda sum trcala do treti kat....
Koga vlegov saatot bese tocno polnokj...
Neznam sto mi se desi taa vecer,ali od koren mi go smeni stavot kon parapsiholoshkite fenomeni...."
Znaci lift...se dvizi....ne me nosi na moj kat,me nosi gore,namerno do mestoto..da go vidam"fenomenot"
I do den denes,neznam sto bese toa.....
Dete,malecko...u crno..na 12 kat u moja zgrada...

Изменето од Valerija - 27.Мај.2008 во 12:07
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:22
Mila mislam deka ovaa tvoja slucka morala da ima nekakva poraka , dali si razmislila okolu toa ?
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:24
Ne mozam da ja sfatam porakata Nena i posle tolku dolg vremesnki period...svesno ili nesvesno sum odbegnuvala da razgovaram okolu ovoj nastan...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:26
I posle tolku godini,neznam koj zivee vo toj stan
od pricina sto nikogas ne me nosel"pat"do potkrovje...
Stanarite se menuvale..ali neznam koj zivee,t.e koj e gazda...
Naredno utro sum se kacila denski gore na 12 -ti...
i nekako ambientot mi se vide sosema poinakov odosto istiot navecerta...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:27
Vo sekoj slucaj...nekoja situacija koja ne spagja vo redot na normalnite pojavi...nesto sto spagja vo parapsihologija,nesto koe mi dade moznost da veruvam deka ne sme sami na ovoj svet....
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:31
Mila jas ne sum sama po doma a ne posiroko , ova na shala go kazav ama do nekade e i vistina , nie veke i se naviknavme .

PS.PC mi fati virus i sega go nosam na chistenje , shtom bide se vo red vi ja raskazuvam mojata slucka obavezno.
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:32

Ok e Nena,se nadevam kje ja citneme i tvojata sluchka...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:50
.i jas ke çekam so netrpenie........a mozebi imam i jas nesto da vo kazamголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:56
Kako i da e,veruvam deka nesto postoi...
Dali kje go nareceme duh,ili fenomen ili nekoja forma na postoenje...ne e bitno,vazno deka ima nesto sto ne se objasnuva so razumna logika

Изменето од Valerija - 27.Мај.2008 во 13:03
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.