|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 42> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i JAS sakam da mu se sluci nesto..slicno na naseto
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoj slucaj bi mozele dvete i Valerija i Nena da kazete barem otprilika sto imate doziveano. nemora vod etali mozete i vo kratki crti. Mene me interesira, iako duhovite ne mi se specijalnost.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I posle tolku godini,nemam objasnuvanje na moeto...
Plus eve pak nekoj ne mi veruva
|
|
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi ne e bitno dali nekoj ti veruva ili ne, bitno e sto ti si doziveala takvo nesto i veruvas vo toa.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве за да не мислите дека јас се шегувам за она што и реков на Нена да и дојдам на гости ... со тоа сакав да кажам дека навистина САКАМ да го доживеам тоа, да го видам со свои очи! Мене ми се имаат случено 2-3 многу чудни работи (добро, можеби и повеќе, но не толку убедливи).... и сепак мислам дека е нешто друго во прашање. Ќе ви кажам дека имам читано многу книги за тоа, уште многу одамна ... за луѓе кои настојувале да ги "фатат" духовите на најразноразни начини... во куќи за кои се мислело дека се опседнати со духови... но сепак, некако не ми се верува баш! Од мојата баба имам слушано уште поневеројатни приказни ... кои се "сигурно вистинити" ... не знам зошто таа би ме лажела, кога и онака не сакаше да зборува воопшто. Требаше некој ептен да ја испровоцира за да го каже тоа.... Но, сепак..... Јас сакам да видам со свои ОЧИ, а не со некои други сетила!!! |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма знам Рушке, па и јас го имам тоа почуствувано, но сепак, тоа чуство може да биде и психичко и емотивно.. или не знам како веќе да го наречам... Додека не видиме или пипнеме, не можеме никогаш да бидеме 100% сигурни! |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно дека не можеме да бидеме 100% сигурни и јас имам некои слички за кои се прашувам дали се случајност или нешто друго....се трудам еднострано да не ги гледам случувањата т.е. онака како мене ми одговара...и јас имам сомнежи ,но сепак постои нешто .....што е тоа незнам ни јас.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па јас затоа се декларирам за скептик ... не верувам, но ја оставам секоја можност за отворена! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go mislam istoto!..
Ne deka ne im veruvam na onie sto doziveale vakvi raboti, najverojatno ne lazat, ne gledam so kakva pricina bi go pravele toa!.. Mozebi za takvite iskustva ima nekoe logicno naucno objasnuvanje a sto ne mora da e povrzano so duhovi. Jas ednostavno ne veruvam vo raboti (od ovoj tip) sto licno ne sum go iskusila ili nemaat nekoe naucno objasnuvanje, sto ne znaci deka tvrdokorno stojam na mojot stav i ne mozam da si go promenam mislenjeto!.. Naprotiv!.. Samo sto jas, kako sto vika James, sakam da vidam so svoi oci!..
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi parapsiholoshkite fenomeni se pojavuvaat kaj odreden tip na licnosti..ne kaj site..jas licno otsekogas sum veruvala deka postoi nesto,koe ne bi go narekla bas "duh"tuku drug oblik na postoenje,so cel da prenese nekoja skriena poraka....
I sega posle 13-14 god otkako mi se sluci nastanot,nemozam nikako da si go protolkuvam,pri sekoe potsetuvanje na istiot...me obzemaat mornici...
I bas mi doagja kako olesnuvanje sto eve ovde na ovaa tema mozam da se izjasnam
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anastea,mozebi ona sto se deshava kaj Nena 34 mozes da go dolovis so svoi oci,posto se slucuva odvreme-navreme...ali ova mene sto mi se sluci...veruvam nema repriza,se desi togas i tamu i na polnokj...
Bas na polnokj,i sega veruvam zasto 5-10 min pred polnokj ne e ok da se izleguva..treba da se poceka da mine pa da odime ,ako treba nekade da odime...ali bez potreba,najdobar izbor e da bideme doma tochno na polnokj..za da ne sme svedoci na vakvi fenomeni kako mojot Изменето од Valerija - 27.Мај.2008 во 08:40 |
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......potpolno se slozuvam so tebe Valerijaiako veruvaj , deka ne se sluçuva samo na polnok "nesto."......ako "tie" imaat jaka energija ,togas se prisutni i denje...ova od iskustvo go zboruvam
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam Marija
Denje,zaradi dinamikata na nastanite,razdvizenosta..ili ednostavno zaradi toa sto e SVETLINA,den...ne sme svesni za vakviot tip na fenomeni...
Ali za na polnokj,cvrsto sum ubedena...posto sum bila svedok...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |