IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 42>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:12
i JAS sakam da mu se sluci nesto..slicno na naseto
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:13
Vo sekoj slucaj bi mozele dvete i Valerija i Nena da kazete barem otprilika sto imate doziveano. nemora vod etali mozete i vo kratki crti. Mene me interesira, iako duhovite ne mi se specijalnost.
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:13
I posle tolku godini,nemam objasnuvanje na moeto...
Plus eve pak nekoj ne mi veruva
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:14
Vidi ne e bitno dali nekoj ti veruva ili ne, bitno e sto ti si doziveala takvo nesto i veruvas vo toa.
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 20:56

Еве за да не мислите дека јас се шегувам за она што и реков на Нена да и дојдам на гости ... со тоа сакав да кажам дека навистина САКАМ да го доживеам тоа, да го видам со свои очи! Мене ми се имаат случено 2-3 многу чудни работи (добро, можеби и повеќе, но не толку убедливи).... и сепак мислам дека е нешто друго во прашање.
Ќе ви кажам дека имам читано многу книги за тоа, уште многу одамна ... за луѓе кои настојувале да ги "фатат" духовите на најразноразни начини... во куќи за кои се мислело дека се опседнати со духови... но сепак, некако не ми се верува баш!
Од мојата баба имам слушано уште поневеројатни приказни ... кои се "сигурно вистинити" ... не знам зошто таа би ме лажела, кога и онака не сакаше да зборува воопшто. Требаше некој ептен да ја испровоцира за да го каже тоа.... Но, сепак..... Јас сакам да видам со свои ОЧИ, а не со некои други сетила!!!

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 22:16
Originally posted by james dean james dean напиша:

Еве за да не мислите дека јас се шегувам за она што и реков на Нена да и дојдам на гости ... со тоа сакав да кажам дека навистина САКАМ да го доживеам тоа, да го видам со свои очи! Мене ми се имаат случено 2-3 многу чудни работи (добро, можеби и повеќе, но не толку убедливи).... и сепак мислам дека е нешто друго во прашање.
Ќе ви кажам дека имам читано многу книги за тоа, уште многу одамна ... за луѓе кои настојувале да ги "фатат" духовите на најразноразни начини... во куќи за кои се мислело дека се опседнати со духови... но сепак, некако не ми се верува баш!
Од мојата баба имам слушано уште поневеројатни приказни ... кои се "сигурно вистинити" ... не знам зошто таа би ме лажела, кога и онака не сакаше да зборува воопшто. Требаше некој ептен да ја испровоцира за да го каже тоа.... Но, сепак..... Јас сакам да видам со свои ОЧИ, а не со некои други сетила!!!

James не се гледа се со очи и струјата постои а не ја гледаме, така нели.Не велам да веруваме во се што ке се каже ,но сепак постојат некои работи кои навистина можат само да се почувствуваат.

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 22:25

Ма знам Рушке, па и јас го имам тоа почуствувано, но сепак, тоа чуство може да биде и психичко и емотивно.. или не знам како веќе да го наречам... Додека не видиме или пипнеме, не можеме никогаш да бидеме 100% сигурни!

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 22:42
Точно дека не можеме да бидеме 100% сигурни и јас имам некои слички за кои се прашувам дали се случајност или нешто друго....се трудам еднострано да не ги гледам случувањата т.е. онака како мене ми одговара...и јас имам сомнежи ,но сепак постои нешто .....што е тоа незнам ни јас.
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 22:53

Па јас затоа се декларирам за скептик ... не верувам, но ја оставам секоја можност за отворена!

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 02:17
Originally posted by james dean james dean напиша:

Go mislam istoto!..изненадувањеголема%20насмевка
Ne deka ne im veruvam na onie sto doziveale vakvi raboti, najverojatno ne lazat, ne gledam so kakva pricina bi go pravele toa!.. Mozebi za takvite iskustva ima nekoe logicno naucno objasnuvanje a sto ne mora da e povrzano so duhovi. Jas ednostavno ne veruvam vo raboti (od ovoj tip) sto licno ne sum go iskusila ili nemaat nekoe naucno objasnuvanje, sto ne znaci deka tvrdokorno stojam na mojot stav i ne mozam da si go promenam mislenjeto!.. Naprotiv!.. Samo sto jas, kako sto vika James, sakam da vidam so svoi oci!..намигнување

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 08:19
Mozebi parapsiholoshkite fenomeni se pojavuvaat kaj odreden tip na licnosti..ne kaj site..jas licno otsekogas sum veruvala deka postoi nesto,koe ne bi go narekla bas "duh"tuku drug oblik na postoenje,so cel da prenese nekoja skriena poraka....
I sega posle 13-14 god otkako mi se sluci nastanot,nemozam nikako da si go protolkuvam,pri sekoe potsetuvanje na istiot...me obzemaat mornici...
I bas mi doagja kako olesnuvanje sto eve ovde na ovaa tema mozam da se izjasnam
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 08:39
Anastea,mozebi ona sto se deshava kaj Nena 34 mozes da go dolovis so svoi oci,posto se slucuva odvreme-navreme...ali  ova mene sto mi se sluci...veruvam nema repriza,se desi togas i tamu i na polnokj...
Bas na polnokj,i sega veruvam zasto 5-10 min pred polnokj ne e ok da se izleguva..treba da se poceka da mine pa da odime ,ako treba nekade da odime...ali bez potreba,najdobar izbor e da bideme  doma tochno na polnokj..za da ne sme svedoci na vakvi fenomeni kako mojot

Изменето од Valerija - 27.Мај.2008 во 08:40
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 09:50
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Anastea,mozebi ona sto se deshava kaj Nena 34 mozes da go dolovis so svoi oci,posto se slucuva odvreme-navreme...ali  ova mene sto mi se sluci...veruvam nema repriza,se desi togas i tamu i na polnokj...
Bas na polnokj,i sega veruvam zasto 5-10 min pred polnokj ne e ok da se izleguva..treba da se poceka da mine pa da odime ,ako treba nekade da odime...ali bez potreba,najdobar izbor e da bideme  doma tochno na polnokj..za da ne sme svedoci na vakvi fenomeni kako mojot

.......potpolno se slozuvam so tebe Valerijaголемо%20гушкањеiako veruvaj , deka ne se sluçuva samo na polnok "nesto."......ako "tie" imaat jaka energija ,togas se prisutni i denje...ova od iskustvo go zboruvamтага
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 09:53
Se soglasuvam Marija
Denje,zaradi dinamikata na nastanite,razdvizenosta..ili ednostavno zaradi toa sto e SVETLINA,den...ne sme svesni za vakviot tip na fenomeni...
Ali za na polnokj,cvrsto sum ubedena...posto sum bila svedok...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.