IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 42>
Автор
Порака
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 23:29
koj e vo kukata sega ?
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
vlado1979 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2007
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlado1979 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 07:09
http://www.youtube.com/watch?v=ySazntAeqHM&watch_response

gledajte gi vnimatelno site delovi...
Spooky....изненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 23:47
Originally posted by nena34 nena34 напиша:

Neznam dali da veruvam vo niv ili ne , ama vo posledno vreme doma mi se lucuvaat cudni i jezivi raboti, duri i muz mi koj ne veruva ama bas vo nisto vcera se zamisli i me prasa "abe sto se slucuva , ova ne e normalno ".Luge ako nekj znae kako se isteruvaat od doma duhovi neka kaze jas bi probala strav mi e navecer da si legnam.I ve molam ne me pravete luda

Е баш би сакал да ти дојдам на гости и да го видам и тоа чудо!

Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 14:34
Ако не духови, постои нешто друго што е натприродно. Не се мал број на страшни приказни и случки кои можеби се случиле но можеби и само служат да се плашат мали деца. Во секој случај и оние кои тврдат дека постојат духови и оние кои велат дека тоа се чисти глупости се на некој начин во право, кој како има искуство. Мене до сега за среќа не ми се случило такво нешто, но ако ми се случи не сакам да ме прават луда. Нели знаеме дека ништо не знаеме, па зошто тогаш да ја исклучиме и можноста за нивно постоење.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 14:41
Mene licno mi se ima sluceno eden nastan,ne bas prijaten,pred 10-tina i povekje godini
Do togas sum veruvala...ama onaka skeptichki,ali posle toj nastan,veruvam deka ima "nesto",nekoja sila,nesto nalik na poraka od drugiot svet,nesto koe mislam treba na sekogo da mu se sluci za da poveruva...
Uste me lazat mornici koga kje se setam na situacijata....
A se se odvivase za edna-dve minutki
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 14:42
A vremeto na "deshavka"bas pred polnokj
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 14:51
Fala bogu ne sum samo jas .I mene uste me lazat mornici od vecerta na 6-ti maj sto se slucuvase po doma , ama probuvam da zaboravam za da mozam normalno da prodolzam da ziveam ovde .Imase i drug pat cudni slucki ama so maz mi se na smeska si fakavme nisto seriozno ama od taa vecer veke nisto ne ni e smesno i sega i dvajcata veruvame deka sepak postoi "nesto" na koe nemozeme taka lesno logicno da dademe objasnuvanje.KOj misli kako mene ok , a ostanatite kako kako sakaat.
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 14:54
Nena34,jas te sfakjam potpolno
I mojata sluchka naide na razlicni negoduvanja kaj "slusatelite"
Mi vikaa pa toa e halucinacija,drn,drn..taka ti se pricinilo...
Kako moze da mi se pricini???Pri zdrav razum....

Изменето од Valerija - 26.Мај.2008 во 14:54
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:03
НЕ,НЕ И НЕ....НЕМОЖАМ ДА ВЕРУВАМ...ШТО И ДЕ БИЛО ИМА НОРМАЛНО ,ФИЗИЧКО...РАЗУМНО ОБЈАСНУВАЊЕ....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:08
Worhol,my friend
I jas ne veruvav...i seuste nemam logichno  objasnuvanje za sluckata...
i nikoj ne mi poveruva...ama jas sepak sum svesna sto vidov
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:13
МОООООРА ДА ИМА ЛОГИЧКО ОБЈАСНУВАЊЕ....намигнување

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:16
Za ???
Ona sto mi se slucilo???
Logikata izostanuva vo slucajov
Sepak veruvam u nekoja sila,energija,nesto kako druga forma na postoenje...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:19
ЗА БИЛО ШТО...ИМА ОБЈАСНУВАЊЕ...МОЖЕБИ ЕДНОСТАВНА ИГРА НА СВЕТЛИНАТА....ИЛИ НЕКОЈ ОДСЈАЈ...ИЛИ НЕКОЕ ЕХО...ИЛИ ОБИЧНА ПРОМАЈА ГИ ЗАНИШАЛА ЗАВЕСИТЕ....АМА ДУХ?!?!?!?!?....ШТО Е ТОА????
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:20
Ne,kaj mene ne se raboti ni za svetlina,ni za nisanje na zavesi...
Nesto sosema drygo e vo prasanje...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,283 секунди.