![]() |
|
Школо од бивш/сегашен партнер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
So bivsata partnerka odevme vo isto skolo....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne skolo...FAKULTET
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Asterix ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
bivsata me nauci da smetam logoritam i do 7-mi stepen mnozenje
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da mijam sadovi...do tolku se izvezbav da ne moze nikoj da mi gi prati racete so golo oko
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se moral on da me uci...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne propusta sansa da me iskritikuva...bar edna da utnese
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne slusaj so zboruva nego custvuvaj so saka- jaka zaebancija
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
zenama sam zivot dao , ulica me odgojila , a kafana majka bila
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Da gledam i vo solja...popreku
|
|
![]() |
|
Deka kako mene nema druga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Deka kako mene ima i drugi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kuti...sve kecovi mi naredi...
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... deka ne postoi NEOSVOIVA TVRDINA, samo treba da se najde slabata tochka
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |