|
Низ призмата на мажите... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Мај.2008 во 10:35 |
Низ призмата на мажите ПРИНЦОТ е уште поголем идеал!!!
Да се биде не4иј принц е неостварена машка варијанта!!!
Кое е вашето мислење?!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jebi ga, para i mok e uslov za Alfa mazjashtvo...site zenki sakaat da se kotat so nego, sigurnost za potomstvo
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а каде е Љубовта???
случајно ја изостави или???
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi otvara!!!
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene da
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tvojot osmeh mi kazuva neshto...,
no sepak ne mozam da komentiram bez da poglednam za shto to4no stanuva zbor!!!
|
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...moeto milslenje, e slednoto... ...just be yourself, cause...there's no princesses, there's only your life and reality, and an opposite sex...respect all the rest in your life, but don't be a fool for your lovin'... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам принцови ..сакам реалност..!
Тек сеа сконтав дека навистина првиот поглед е најбитен-нормално дека не му пишува на чело каков е, и додека некој гледаат да е лепотан со не знам каква ти насмевка и тело, мене искрено најбитно ми е уште од прв поглед да изгледа реален. Од самата појава да се гледа дека може да се направи моабет со него и дека стој на својот збор и не лета у облаци. Не сакам принцови зашто не живеам во бајка... П.С. Ако живеете како во бајка лесно може да ве изеде волкот! Изменето од blueprayer - 25.Мај.2008 во 16:41 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue ti zensko ili mashko si???
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta bara uslovi...cesto gi gledam siromasnite parovi, licat na zombi, zbrckani od vreminja na vecno nezadovolstvo, karikaturi, nepovratno zagubeni zosto go zaboravile vistinskiot smisol na srekata...parite i psihickata stabilnost se vazni ciniteli za postoenjeto na ljubovta...ulogata na mazot e da obezbedi uslovi, na zenata da raga...ljubovta mnogu podocna e stvorena so hiperprodukcijata tamu kade postoele uslovi...sposobnosta za ljubov mnogu zavisi od intelektot i razvienost na emocii...se drugo e gola primitivna strast od koja rezultate prosat na semafori...kolku poveke pari tolku pogolemo cuvstvo na sigurnost ... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si sakam ja da sum necij princ ama i taa da e princeza .... |
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne mislam deka desniov maski svet se stremi bas kon toa , no sekoja cest na poedincite
..................kako sto vi e veke poznato jas veruvam vo princovi i postojano se nadevam deka ke dobijam eden :))))))samo mojot dovolno ke e:) |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |