IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 103>
Автор
Порака
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 22:04
eve sea slusa u srbija rekle parada ce ste praele a srbi sa muskarci pa vikaa rodjena majka nema da ve prepoznajt, e sea so vi spremaa Gospo znajt ama i vija mislite mu
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 22:12
hahhahah
sum srekjen so pak se vrati
големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 22:16
10 причини зошто хомосексуалноста требa да биде забранета:

1. Да се биде геј е неприродно. Тоа е исто како да носите наочари, синтетика или да користите клима уред. Штетно е.

2. Геј браковите ќе поттикнат повеќе луѓе да бидат геј, исто како кога се дружите со високи луѓе вие станувате повисоки.

3. Со легализирање на геј браковите ќе се отворат вратите за секакви луди однесувања. Луѓето ќе сакаат да се венчаат со нивните миленичиња, затоа што кучињата имаат правен статус и можат да го потпишуваат брачниот договор.

4. Хетеросексуалниот брак постои долго време и воопшто не се сменил: жените се сеуште во сопственост на мажите, црнците не можат да се венчаваат со белците и разводот сеуште е нелегален.

5. Хетеросексуалниот брак ќе нема смисла ако се дозволи хомосексуален брак; светоста на 55 часовниот брак колку за забава на Бритни Спирс ќе биде уништена.

6 . Хетеросексуалните бракови се валидни затоа што од нив произлегуваат деца. На хомосексуалните двојки, неплодните двојки и старите луѓе не треба да им се дозволува да се венчаваат бидејќи сиропаталиштата се празни, а на светот му требаат уште деца.

7 . Со сигурност геј родителите ќе одгледуваат геј деца; исто како што хетеросексуалните родители одгледуваат само хетеросексуални деца.

8. Геј бракот не е подржан од религијата. Во божјо општествто како нашето, вредностите на една религија се наметнуваат на целата земја. Затоа ние имаме само една религија.

9. Децата не можат да успеат без машка и женска фигура дома. Затоа нашето општество строго забранува самохраните родители да одгледуваат деца.

10. Геј бракот ќе ја смени основата на општеството; никогаш нема да се навикнеме на новите општествени норми. Исто како што никогаш не сме се навикнале на автомобилите, услужниот сектор од економијата, или подолгото траење на животот.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 00:01
bidi be peder!,...ti brani nekoj?!,...samo nemoj da meshahs babi ,....so zabi,....mislam,...nemoj glupav da bidesh,...pa ushte i peder,....

2. Геј браковите ќе поттикнат повеќе луѓе да бидат геј, исто како кога се дружите со високи луѓе вие станувате повисоки.

pederlakot mu bil,...isto,...смеење

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 00:11
ti brat pa vo pederski temi
so uba pedrska ti bila taa tema so mona
zalis za neja garant
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 00:27
Originally posted by brza brza напиша:

bidi be peder!,...ti brani nekoj?!,...samo nemoj da meshahs babi ,....so zabi,....mislam,...nemoj glupav da bidesh,...pa ushte i peder,....2. Геј браковите ќе поттикнат повеќе луѓе да бидат геј, исто како кога се дружите со високи луѓе вие станувате повисоки.
pederlakot mu bil,...isto,...смеење

Па златен(на) мој(а) Брза, токму тоа е и поентата ! Дека не е исто, и не треба збирање на баби и жаби. Само што не сакаш да размислуваш....
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 00:34
а златен(на) мој(а) Брза, токму тоа е и поентата ! Дека не е исто, и не треба збирање на баби и жаби. Само што не сакаш да размислуваш....

zlatno toa na ... upm kako da kazam so eтага

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 00:39
газење%20од%20смеење,.....pa,....nemash nikakvi shansi da porasnesh,...ako najdobriot drugar ti e povisok dve glavi,....ama,ima i te kakvi shansi,....toj shto ushte od mal raste so pederi,...i toj da stane toa,...ako ,10 % od "normalnata"populacija  e "topla",...togash ,...sprema nivnata logika,...samo deset % od pederskite deca ,...ne bi bile ,...pederi !
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 03:41

газење%20од%20смеење,.....pa,....nemash nikakvi shansi da porasnesh,...ako najdobriot drugar ti e povisok dve glavi,....ama,ima i te kakvi shansi,....toj shto ushte od mal raste so pederi,...i toj da stane toa,...ako ,10 % od "normalnata"populacija  e "topla",...togash ,...sprema nivnata logika,...samo deset % od pederskite deca ,...ne bi bile ,...pederi !
Колку само си ти во заблуда.... Колку само не ја сфаќаш поентата на тие 10 „причини“....

Ај да ти појаснам.. поентата е да ја согледаш иронијата во речениците.. односно обратната цел (нели, кога има иронија тогаш се мисли спротивното). намигнување

Колку години имаше ти ако не е тајна?голема%20насмевкаголемо%20гушкање
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 11:08
rebel,...ti li ke mi objasnuvash za,...ironija? ,......ili logika! 
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 12:03

rebel,...ti li ke mi objasnuvash za,...ironija? ,......ili logika! 
Па очигледно не ги сфаќаш работите и затоа се понудив да ти ги објаснам. намигнување

Него, не кажа шо години си... плазењеголема%20насмевка
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 01:55
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Да да, сите тука сте доктори на науки, па вашите дијагнози се точни дека е болест........

Vidi, shefe... Ne sum doktor ni naucnik vo medicinski disciplini, ne sum istrazuval (fala mu na boga - nemalo potreba) ama dovolno sum inteligenten i zivotno iskusen da ti go tvrdam toa. Nema da ti dokazuvam so primeri, zatoa sto ke mi trebaat 2 dena da pisuvam, a kakvi sme, pak nema da mozam da ti dokazam nesto. Kolku sto mi e poznato (tuka ke se ogradam),site se ragjame vo "default" verzija, odnosno postojat dva osnovni nagoni i dve osnovni potrebi. Seksot spagja vo dvete. Kolku i da se poreknuva, sustinata na seksot e ednostavno - prodolzuvanje na vidot itn - znaes sto sakam da kazam.
Ne, ne bi rekol deka homoseksualnosta e bolest, tuku deka e predizvikana od nekakov vid na trauma. Tvoe si e dali ke ja prifatis ili ke pobaras nacin kako da ja nadmines. Ne sakam da mi potvrdis deka sum vo pravo, ednostavno pogledni vo sebe i ke ja otkries pricinata poradi koja si "obraten", odnosno - ne si se rodil takov, tuku si ja steknal tvojata seksualnost.
Ne sum homofob, no isto taka ne sakam da ve gledam kako paradirate i barate nekakvi prava, glumite deka ste obespraveni i slicni gluposti. Pod toj izgovor samo sakate da se pokazete, site da ve vidat, da ve doznaat, ednostavno da bidete primeteni i prepoznaeni (mala reklamica). Gi imate istite prava kako i site ovde, slobodno delkarirajte si se kako takvi i barajte si slicni na vas za konverzacija koga stanuva zbor za ovaa tema... Jas samo probav da ukazam na toa deka homoseksualnosta ne e "genetska".
Кон врв
SrboLegendaRSK Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2008
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SrboLegendaRSK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 16:31
Originally posted by biljana.madrid biljana.madrid напиша:

Navistina ne mozam da podnesam vakvi prosti luge. Za mene luge homofobi rasisti i dr se nezdravi, mentalno bolni....

Inaku mazena sum so maz i zeni ne me privlekuvale, ama svesna sum deka ima luge sto ne se kako mene. ako jas sum srekna so toj sto sum sakam i drugite da bidat srekni kako mene so toj ili taa sto mislat deka ke bidat srekni...  

Zalno navistina, kak¡kvi prostaci ima... тага 

Бог создал маж и жена.Он не создал жена и жена или маж и маж.Морална обврска е тоа,што ли би помислиле децата кога ќе видат двајца хомоци да се љубат пред нив?Што ли би прошло низ нивниот памет?

ПС:Кладба дека не ни знаеш што е расизам

Изменето од SrboLegendaRSK - 01.Ноември.2008 во 16:56
Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 10:31
Originally posted by SrboLegendaRSK SrboLegendaRSK напиша:

Originally posted by biljana.madrid biljana.madrid напиша:

Navistina ne mozam da podnesam vakvi prosti luge. Za mene luge homofobi rasisti i dr se nezdravi, mentalno bolni....

Inaku mazena sum so maz i zeni ne me privlekuvale, ama svesna sum deka ima luge sto ne se kako mene. ako jas sum srekna so toj sto sum sakam i drugite da bidat srekni kako mene so toj ili taa sto mislat deka ke bidat srekni...  

Zalno navistina, kak¡kvi prostaci ima... тага 

Бог создал маж и жена.Он не создал жена и жена или маж и маж.Морална обврска е тоа,што ли би помислиле децата кога ќе видат двајца хомоци да се љубат пред нив?Што ли би прошло низ нивниот памет?

ПС:Кладба дека не ни знаеш што е расизам

NE BE POJMA NEMAM... EVE CHEKAM DA MI KAZISH... !!!

Inaku sto majka baraat da se baknuvaat pred deca, ni homoseksualci ni heteroseksualcite... Toa pred deca nikoj ne treba da go pravi... I druga rabota... Vo nekoi kulturi (ne znam kade bese) mazite so pozdravuvaat i se baknuvaat v usta... aj da mu zabranime zosto ti imas problem vo glavata... gluposti!!! Pretpostavuvam deka i ovie ke vi smetat... krevki dushi ste vie... machomeni...  

p.s. se kladam deka ne znaes makedonski, nisto ne si razbral od ona sto go pisav...

Изменето од biljana.madrid - 03.Ноември.2008 во 10:38
Прилепчанка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.