|
Ислам (конечно од Чорбаџијата) |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
Burak
Група Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Religiozni protivnici LGBT ljudskih prava smatraju da podrška izmenama u anti-gej zakonima utiče na promociju homoseksualnosti, koja nije u skladu sa njihovim verskim stavovima. Pojedini aktivisti i aktivistkinje za ljudska prava tvrde da je ovakvo protivljenje LGBT pravima samo deo modela protivljenja ljudskim pravima zasnovano na religiji. Na primer, Unitarni univerzalisti podržavaju istopolne brakove i smatraju da je protivljenje istopolnim brakovima isto što i protivljenje ukidanju ropstva, biračkom pravu žena i ukidanju zabrane rasnog mešanja[13].
U konzervativnim islamskim zemljama još uvek postoji progon gejeva i lezbejki. |
|
„Ние Вселената со моќта Своја ја созададовме, а Ние, навистина и ја прошируваме.“к*р’ан,Ez-Zarijat, aјет 47
|
|
Burak
Група Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci ako denes e moderno da se bide gej..neznaci deka e dobroo..
taka e i so toa sto go zboruvate za Muhammed a.s. ako negovite vrski bile brak sklucen so svedoci i kako mu e redot,koj ke ti zabrani da bides so taa licnost sto si..koga Bog odobril..brakot e svetost i ti si vo Bozja zastita.A toa filozofiranje,sataniziranje..toa se mucki raboti koi moze samo luda osoba da gi naveduva bidejki istata ima sick idei vo svoja glava.Ako jas ja dadam mojata 9 godisna kerka na nekogo koj e Bozji Pratenik na Zemjata..toa e radost za moeto srce..Ajsa r.a. e majka na site vernici muslimani i taa ziveela cel zivot vo misija na sirenje na islamot i ne bila so pametot koj vie si go crtate.Barem bidete pravedni i procitajte gi prikaznite , i zivotot za nejze i ne samo blebetajte povtoruvajki ja svojata omraza kon islamot.Taa ne bila cepnata nitu videna od nieden covek koj ne i bil dozvolen,nikoj ne ja doprel,i nikoj ne ja videl do pubertetot osven toj sto ke ja ima na dvata sveta.Muhammed a.s.ima li pogolema nagrada za zena vernicka! |
|
„Ние Вселената со моќта Своја ја созададовме, а Ние, навистина и ја прошируваме.“к*р’ан,Ez-Zarijat, aјет 47
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Burek ne se sepnuvaj be i ne tresi zeleni.....prvin malku da ja razbiras TVOJATA vera i religija ti ne bi pisuval tuka kako od planina da si se skimnal ....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Ezan-a
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gospoda moderatori imam edna zabeleshka i toa golema kolku i da se pravite deka ste objektivni vie ovde eptem pocnavte da sozvoluvate sekakvi raboti pa zarem gorenavedeniov post lici na nesto prvo sram da ti e tebe ADZIJA sto ne poseduvas osnovni vrednosti i nikakov moral a isto sram da vi e vas moderatori koga zamizuvate na vakvi postovi SELLAM |
|
Beautiful Mind
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Езан, постот е стар, и е пред времето во кое јас и Месинџер сме модератори. Навистина нема можност да ги пребаруваме сите теми една по една, за да ги избришеме сите постови што не се како што треба - има илјадници страници. Тоа што можеме да направиме е да внимаваме да не се случува во иднина - а ако не го објавеше ти повторно, никој немаше да го прочита тоа. Затоа - самиот избриши го од својот пост.
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |