|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 5859606162 70> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey !!!!!!!!!!!!!
конечно да победи песна што ја сакам,........ мислам,..... се знае,...... ќе победат Русија,.......... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e reseno
i ne komentiram vise da tatarkata bese riba, caca |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
готово, Русија победи, честитам!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RUSIJA , RUSIJA
stavai strana OGROMNAq
I RUSSIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
браво,.......
<3 Дима |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега веќе е крај! КОНГРЕЧУЛЕЈШН РАША! Дефинитли,д винер ис Раша!!!!! ЈЕЕЕЕ!!!! Изменето од Biba_G - 25.Мај.2008 во 00:09 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega kje ni pee DIMA
isto kako pred dve godini niso novo i neso go balat nosete pa mora da kleci a na srbite im se istopi mrazot pa neznam kako kje lizga onoj Изменето од anakin - 25.Мај.2008 во 00:09 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RUSIJA , RUSIJA
stavai strana OGROMNAq
I RUSSIA
|
|
Anne_sk
Сениор Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa neka im e so sreka na rusite
dobra pesna pobedi!!!!!!!!! |
|
I LOVE MY LIFE
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RUSIJA , RUSIJA
stavai strana OGROMNAq
I RUSSIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
biliv biliv
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RAZ ..... 2....TRI .....
RUSIJA , RUSIJA
stavai strana OGROMNAq
I RUSSIA |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ја повторно победничката песна...сега Дима ќе почне со очите
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сепак,..... песнава е закон,....... ја слушнав кај една другарка на роденден,...... и тоа некаде во април,......... и од тогаш си ја слушам,....... дури пред недела - две разбрав дека е за евросонг,......
|
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |