![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 360> |
Автор | ||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Утре сабајле путујем! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Znam deka drug rodenden nema nikogas da mi rasipe..
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Знам дека ми го оправиле компјутерот
![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Не си единствена мила...нервно растројство во облик на паника ![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
znam deka mi e prekrasno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...КОГА И ДА Е...ЌЕ ДОЈДЕ ПОВТОРНО ПРВИ АПРИЛ...ЧЕ ВИДИШ ТИ...И ТИ!
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
....ima da se izna4ekash!!!
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...АКО,ЈАС МОЖАМ И НА ПРВИ ЈУНИ ДА ГО НАПРАВАМ ИСТОТО,ЗА ВАС МИ Е..!
![]() Изменето од zagor - 26.Мај.2008 во 23:59 |
||
|
||
![]() |
||
|
marija1000
Сениор ![]() ![]() Merchandiser Регистриран: 20.Ноември.2007
Пораки: 3870 ....НЕ СИ ТИ!...ЗНАМ! ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
Denes cel den ke go pominam domce
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
znam deka otidov bankrot definitivno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Знам дека едвај чекам да се врати другар ми! ![]() Изменето од Irenica - 27.Мај.2008 во 06:47 |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Утрешниот ден ќе ми биде мошне напорен
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |