|
Нудизам |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Декември.2007 во 04:24 |
Bas me interesira stavot na Makedoncite po ova prasanje, dali veke sme go nadminale tradicionalniot pogled kon ovaa pojava, ili seuste se smeta za tabu vo Makedonija, so ogled na toa deka letoska cuv vo Ohrid bila otvorena prvata Nudisticka plaza vo Makedonija. Изменето од Biba_G - 31.Август.2009 во 08:16 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E kaj najde temava da ja otvoris vo sred zima????......Aj vaka, jas mislam deka pocnavme da se opustame ama ke ni treba uste vreme....za da se opustime do kraj....
|
|
xmidpoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква нудистичка плажво Охрид. Тоа беше само пропаганда. Демек наводно градиште плажа број 4 била нудистичка. Лага обична лага.
Иначе кај нас нема воопшто услови а нудизам. Доколку би се случило такво нешто да се отвори нудистичка плажа, сите охриѓани со кајчињата ќе вртат околу плажата како лешинари :). Жално ама вистинито. Потребно е уште народот во Македонија да се еманципира во тој поглед. Иначе од мој аспект што да не. Дококу некој се чуствува подобро без облека и нека биде гол. Али мора да има нудистички плажи за таквите, кои исто така треба да бидат добро заштитени од „натрапници“. |
|
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nudizam -DA ama samo pod tus i pred devojka
|
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал македонскиот синдром да_видам_што_има_во_дворот_на_комшијата не е излечен сеуште. Поради тоа отворањето на нудистичка плажа кај нас во Македонија е SF.
Лично немам против, опериран сум од синдроми и комплекси. Изменето од doriangray - 11.Мај.2008 во 11:16 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super ideja za manijacite.........nema da se trgnat od tamu ni za sekunda
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si! |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od nudizmot kako opstestvena pojava
koja e dobro da se neguva kako takva, najmnogu mi se dopagaat nudistki...!!! Изменето од којсумјас - 12.Мај.2008 во 00:05 |
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас често се сунчам гол на нудистичка плажа многу е добро имаш осеќај на потполна слобода, како да си скроз гола а и си. Иначе оној кој сака да се сунча кол не му е потребна нудистичка плажа особено има многу жени кои се сунчаат топлес и на обични плажи, сега малку е невкусно мажите да се сунчаат голи а жените без долен дел на купаќи да се сунчаат на обични плажи но затоа има нудистички плажи. А тие што ги викате радозналковци не знам што толку би виделе они обична дунда или стап. Иначе ние многу пати со другарки и другари сме оделе на нудистичка плажа и се сунчаме голи се е до тоа како го разбираме топлес бањањето и сунчањето.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama nemam niso protiv
no nerazbiram cemu e toa potrebno neli ima kvarcanje sega |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seksot bara zrtvi .... nemoj da bides ZRTVA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pazi da ne ti dojde togaj MUZA ZGUZA
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми е убаво и обично ги терам сите што се со мене да се сунчаме топлест, на почеток им е незгодно но одкако ќе им помине првичниот страв и срам се опуштаат и уживаат.Инаку не верувам дека воопшто постои некој кој не сака да се бажа или сунча гол.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakm da se bajnam gol
skokotka dole hahahah a nekju da se suncam- oti negledam neso interesno vo toa |
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |