|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo TRUPOVI teski
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... !
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ovde imalo gushkanje?!!!!!
poezija i gushkanje pod debela senka..
bash slatko
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEKVOJA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....EEEE,УШТЕ ТИ НИ ТРЕБАШ ОВДЕ... !!!.СЕПАК ЗЕЗНАТА..ДОБРО ДОЈДЕ ВО КЛУБОТ..КАКО БЕШЕ..
Изменето од zagor - 24.Мај.2008 во 09:52 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoja pesna
za nekogo lesna i frlena vo kontejner go pravi milioner odam kafe da svaram vise ne ja baram kaj mi e sega igubeniot klavir ostaviv na nego mojata posledna cigara |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo TRUPOVI i TRUPKI
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs taka mor zagi ? sekoj e dobredojden
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugovi TRUPOVI i drugarice TRUPKE
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene kafeto go svariv
od komsijata cigara kjariv koj mi e kriv koga klavirot go zaboraviv vo nekoja prodavnica Изменето од anakin - 24.Мај.2008 во 09:57 |
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka be miki!!!...,,,aj dobro ve najdov
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....СО НЕА(ZeZnAtA)...ЕПТЕН СМЕ ЈАКИ...
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Better Word
mikec ne se ulizuvaj |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti anakinco , pusis strogo grcki cigari ? MUFTAKOS
aj da se nasmeeme :
U Australiji skakuće klokanica i svakih stotinjak metara se zaustavi. No umjesto klokanića iz njezinog tobolca viri pingvinić i povraća. Za to vrijeme na Antarktiku u grupi pingvina sjedi jedan klokanić, zabrinuto gleda okolo, povremeno kihne i mrmlja:
- Eh, te glupe razmjene učenika. zdravo zeznata
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |