|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Мај.2008 во 22:15 |
Aj sega da ve vidam....tuka
Kritikuvajte,sovetuvajte pastirajte,editirajte,falete, zalete se, no ne se navreduvajte.Не бришам ништо тука освен ако некој не претера......енд тенк ју вери мач Изменето од mamma - 23.Мај.2008 во 22:25 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мама злато си
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi ke ja vidat temava
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќорци
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAMA E RASIPUVACKA NA POETSKIOT ZBOR NO ENE VIDOV AVTOBUS KOJ NELICI BAS NA AVTOBUS NEGO NA KONTEJNER NA NEGO IMA PROPELER OTI TREBA SILNO DA VLECE NE MECHE NEGO MACOR A MACOROT MIL BEZ VLAKNA BIL A PISUVA PORAKI VO INBOX RETRAKI (tOA RETRAKI- TREBA DA E RETROAKTIVEN - NO RADI RIMA IMA MALA IZMENA) Изменето од anakin - 23.Мај.2008 во 22:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анакин имам коментар за тебе тоа е-. (точка)
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOCKA E MNOGU VAZEN ZNAK ZA NEKOGO
NO JAS NE GO OBOZAVAM OTI OZNACUVA KRAJ A NESAKAM NI KRAJEVI NI KRAJOVI NI PICAJZLI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ONO PICAJZLI SE TIE MALECKI KOI STALNO SE POJAVUVAT NA TIE
e*acKI MESTA I SE DOSADNI - MISLAT DEKA SE VAZNI- NO SO PRASOK PROTIV PIZAJZLI MOZE DA SE OSLOBODIS OD NIV NE E TESKO- KOGA TIE SE MALECKI DA SE DINOSAURUSI BI BILO POTESKO Изменето од anakin - 23.Мај.2008 во 22:31 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E SEGA BIDI DINOSAURUS
I IZVINI MU SE NA ZAGOR |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ОСТАВИ БРАТ,ZAGOR Е НАУЧЕН И НЕ СЕ ЛУТИ...! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој?
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E NE
NEMA DA IMA POGRDNI ZBOROVI ZA GUH KOI HODA Изменето од anakin - 23.Мај.2008 во 22:37 |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а шо ти ке ми кажеш демек дали да се извинам-ко што реков за вистина не се извинувам.....ако е така нека се извини тој што рече дека Мајсторче го препишал текстот
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA IZVINI SE MADAM
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |