|
Радмила го повикува Никола на ТВ дуел! |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И шо фајде ке видит народот од тој ТВ дуел????????
Ке лајт Шекерко а Црни Грујо ке слушат и ке се чудит!!! |
|||
car's freack
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ce vidi , ce vidi ... koj lait poubo .... ionaka nema nisto interesno na tv ...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uste go povikuva
ne se umori abe tropam gluposti kaj se umoruje taa tropajki da mu ja otkrije tajnata da ne se krije zad zenski fustan misli na negovata ubava sopruga????? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so merak li ce bese ? kaj go dovika covekot ... so mislis , vika i koga ja pravi ( ako ja ) pravi taa rabota ?
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a moze saka da se pari
pa e zov divine? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ona shatka toj patka
2 miliona pacici kilavi |
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci , prodolzeni na grdoto pajce ? ili pajcinja ...
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ANAKIN ne mi odgovori, RADA PATKA e ili ZABA? |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ALAPACHA .........
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
RADA E SHATKA JA SLUSAV KAKO NA MIKROFON KVAKA NA KANAL 5 ZABA PRAVI KREK KREK A SHATKA KVAK KVAK PA PROSUDI SAM Изменето од anakin - 23.Мај.2008 во 22:09 |
|||
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa eve jas mislam deka lici na zaba, a kvaka kako patka. Vo sekoj slucaj kvakanjeto na patkite nesto znaci dodeka nejzinoto kvakanje mene mi e potplno nerazbirlivo. Изменето од kultuzin - 23.Мај.2008 во 22:14 |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
TVOJATA KONSTATACIJA E TOCNA
MORAM DA SE SOGLASAM SO TEBE LICI NA ZABA I KVAVA KO SHATKA ( POGOTOVO NA KANAL 5) KJE VIDIME DALI NEKOJ KJE JA BAKNE VO NOVIOT PARLAMENT ZNAES NEKOGAS OPOZICIJA TREBA DA SE Ok*rAZI A DEKA KJE SE PRETVORI POSLE BAKNEZOT VO UBA PRINCEZA NE MI SE VERUJE NO CUDA SE MOZNI POGOTOVO AKO SE IMA V PREDVID DEKA SE ZBORUVA ZA KRASTAVA ZABA A PREMA NIV GOSPOD E MILOZLIV |
|||
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Ubavo i dvajcata...Shvrgovski da gi povika na informativen razgovor...i da im odredi merka pritvor od 30 dena...dodeka ne kazat od kaj im se parite za kampanjite... i dali znaat kako nivnite partiski puleni drpaat... vo ovaa izborna maskarada...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |