|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 400401402403404 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTROOOOOOOOOOO REZONATORIIIIIII .... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEN !!!! POZDRAV SONCHEVO DEVOJCHE ... KAFETO PRAVI FORES ... MMM BLASHKA ... GI ZAREKOV ... SEGA MI E KRIVO ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марко...нека не ти е криво....повеќе среќа...
наредниот пат...................
Поздрав до мамамд...................во Охрид.................
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijaten weekend!!!
Koito zlo pravi zlo mu se polucava!!! |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro pladne kon dobro vecer moi mili cetrstotinjaci..jas zaminuvam...vie slavite... aj se nadevam ne preteravte... aj sega da ve isprasham po red...
...blashke kako si mi ...jas se vrativ...od tamu...od Ohrid.... ...marko... so jubilei dobro stoish...aj da ti se mnozat... ...kejtce...mamino srce...jas tamu kaj shto bev...slavev za tvojot uspeh... i mamamd e kako slonot...ne zaborava... ke se javi koga ke zatreba...so dobrite zelbi... ...angelce...dek si ma...aj poposle da me ceka kafe... ...jodefince... salata...ima... ...sunglidce...sonce balkansko... samo prodolzi taka... i...koga ke dojdesh vo Makedonija... ...dorijanco... ima od tortata na mama... ...rushke...milo moe...ah da znaesh kako mi nedostasuvashe nasheto pivo...vanje... ima li ladno...od toa skopsko...pardon bitolsko... ...auuuuuuuu mi smrzna glavata..od pod tush...prvo da ve pozdravam...pa sega odam da se stokmam... i ke se vratam...da gi ocenam odgovorite... Изменето од mamamd - 23.Мај.2008 во 19:17 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECHER REZONATORIIIIIIIIIIIII .... PRIJATNA VECHER ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonchevoto devojche ubavi raboti stavi ... pozdrav blashka ... pozdrav mamamd ... kaj ni e mamma ??? ami frosina isto nedostasuva ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро вечер мамамд...добре ни дојде....
ние добри сме овде....резониравме по малку....
ти како си ...како си помина таму......... ни фалеше овде....
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu realistichna slika ... ako nema zvuk ... se slusa ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav blashka ... kakva e situacijata ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марко.......Фросина ...Јозефина....Херо......
што се сторија......
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ситуацијата....е трчи трчи...па застани...земи здив...
па повторно....трчај напреддддд.............
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...super...samo da mi se pushti glasot... vreme ...kako naracano...denje soncevo...navecer vrnezlivo... samo deneska ...otkako ja proshetavme strushkata carshija... i vlegovme vo avtobus... pocna da vrni... se isturi... ama raspolozenieto ne drzeshe do Skopje... go ispolnivme planot... i najvazno... se vrativme site zivi zdravi... mi falevte... vo po polnokevnite casovi... |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Внеси реплика | страница <1 400401402403404 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |