|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 70> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mila ne vredi samo da si od Skopje,nego treba da zivees i vo vistinskata naselba..za zal oni ne go ispolnuvaa ovoj uslov,taka da porazot beshe neizbezen |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
butterfly1436
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So mislevme so ispadna,ajt neka ni e na zdravje.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас нема да коментирам , само сакав да кажам едно големо браво за следниов коментар што го прочитав на порталот на ИДИВИДИ :
--------------------------------------------------------------------------------------------- abe pesnickata beshe prosecna (duri na nastapot nesho ja izmenile troa podobro so vokalite) spotot za pesnata beshe bez veze, i sega terate nekoj ni bil kriv abe za tamo samo pesna so sekoj vtor zbor vo nea ...MAKEDONIJA ------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobro Mk da napravi pauza nekoja godina os ucestvo na Evrovizja
Dosta bea niski udari za nas...
Ova bese posledna kapka u chasata Изменето од Valerija - 23.Мај.2008 во 09:32 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo otpeano, nastapot ne mi se dopagjase , kako sto veli Makijaveli, samo skokaa nekako neusoglaseno. Polosi pesni vlegoa vo finale, ama toa e toa ...
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be Evrovizija, najgolemo sranje. Sto tuku se tupite okolu ovaa evrovizija. Mene pesnata mi se dopadna ama samo za doma da si ja slusam... ne e toa drzava da se pretstavuava. Ke rechite toa e edinstven nachin da ne znaat nadvor. Jas pak ke recham, mi se zdosadija takvo reklamiranje na zemjata kade mi pisuva FIROM. Jas ne sum Firomka i ne sakam takvi reklami.
Jas mislam deka ima podobar nachin da se pretstavuva zemjata, a toa ne e Cirkusvizija.
Na site onie makedonci koi se nadvor i ni ja pretstavuvaat zemjata (i ne kako FIROM) dostoistveno, koj im aplaudira niv?
Eve videte go pretstavnikot na Spanija. Toa e eden komichar i takva e i pesnata. I koj mi spomnal tuka evrovizija - NIKOJ.
Koga vidov deka i toa srbive ne vika FIROM, si rekov e dosta mi e veke.
Изменето од biljana.madrid - 23.Мај.2008 во 10:42 |
|
Прилепчанка
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku samo znae da bide nepredvidliva!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Jovka
Нов член Регистриран: 23.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваква песна да пратиме идната година на Евровизија
I’m Macedonian, call me Macedonia, I’m Macedonian, this is Macedonia Hell ass i say, this is Macedonia, I’m Macedonian, go and make my day, be angry at what i say, I’m Macedonian, this is Macedonia. I don’t care if Europe will not vote for this song, i just came here to say what i have to say, I’m Macedonian, this is Macedonia, and will always stay that way. Hear all Europe, hear me hell ass, I’m Macedonian, this is Macedonia, and what can you do about that? You can’t change that fact, all Europe listening tonight, I’m Macedonian, this is Macedonia И на цела сцена да има пароли Македонија, Македонија. |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi vidov skoro site vasi komentari i moram da kazam deka se slozuvam so vas deka zasluzivme da vlezeme vo finale , polosi pesni vlegoa nie ne.No edno ne mi e jasno a toa poveke me kopka dali nekoj od vas slusna deka imase glasno "uuuuuuuuuuuuuu" od publika koga izlegoa nasite bi sakala da mi se pristorilo ama sega ja gledav i reprizata na Crnogorskata TV i samata si pdvrdiv.Zosto , koj toa ne ne sakase da ne slusne , pa nebevme tolku losi za "uuuuuuuuuu" , ili ova bese pak na pliticka baza.Kako i da e mislam deka treba da se otkazeme od nastapot vo idnina na "BRUKOVIZIJA"
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас песната прв пат ја слушнав пред некој ден. Еднаш веке искоментирав одамна пред евровизија дека нема ништо да направиме. За жал и така испадна. Баш сега ја слушам песнава и многу ми се свиѓа. Дефинитивно омилена ми е од сите евровизиски пењсни. Додека пред тоа Тамара ич не ми беше омилена од нашата естрада сега морам да кажам дека е една од моите омилени македонски пејачки.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Jovka
Нов член Регистриран: 23.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свиркаа Грците, тоа сега го кажа една водителка на радио. А ние не влеговме не заради политика, туку зошто немавме добра песна. Прочитајте ги коментарите на странските форуми, ќе ви стане јасно.
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uzas i BRUKI za makedonija, dosta branime se sto e nase, ne sfakajki deka naseto mozebi ne e dobro, aman od taa nasa patrotska zabluda!!!!!!!1
sega cela EVROPA e u pravo deka ne e dovolno dobra pesnata, i nie demek sme u pravo i ke gi branime, gluposti BRUKI, loso ispeani i katastrofa nastap, se sramam sto ne pretysatavuavaa tie trojca, abe nema vveke dobri glasovi za evrovizija, se znaese,TOSE< KAROLINA I VLADO, dzabe ni e se ponatakla ova bese beter od nivoto na XXL |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Типично за тие што не си го ни поштуваат своето. Гледам реално а не дека е македонско-супер беше песната.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БРУКИ?????? што си ти мори.........српска к*рирка???? или платена ггрчка бакојанка....... кој им дал право на србите и грците да ни викаат ууууууу пред почеток........(племето нивно)........една работа да знаете........тоа што е твое не се критикува.....веќе ми се гади од вакви коментари у пм |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 5253545556 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |