|
Рубикова Коцка |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Antagonist
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Мај.2008 во 09:07 |
Има ли такви што ја местат ??? (за членовите на овој форум )
Изменето од Antagonist - 22.Мај.2008 во 09:17 |
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не , се обидував , ама немам нерви
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga se pojavi,...jas ja mestev za pomalku od 20 sek.,.....ama ,sum zaboravil,...inache se mesti ,..kolku i da e "zbrkana" ,..so minimum 6-7 potega,...
a,se mesti i na toj nachin ,..prvo da ja rasklopish ,...pa ,...da ja sklopish,... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Antagonist
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
min 6-7..... како ли ја најде таа бројка. ако збориме за минимум...тогаш тоа би било само едно вртење....(сериозно , па тоа значи минимум).... а како мислиш 20 сек си постигнл....а сега имаш заборавено... ако навистина си го постигнал тоа време , не верувам дека така лесно би заборавил |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,...e,pa,...ne e toa vozenje tochak,...ili plivanje,..,....a,minimum znachi deka so tolku potezi mozesh da ja sostavish,.....toa se standardni potezi,....ne treba mnogu mislenje,...ako gi znaesh ,...a,ako ne ,...ne ti pomagaat ni denovi,...i site strani da gi namestish uvek ostanuva po eden kvadrat ,..kaj shto ne mu e mesto,...stvarno sum zaboravil ,..i krivo mi e shto ne sum gi chuval potezite,...
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se nervirajte,...postojat 43.252.003.274.489.856.000
razlichni kombinacii za mestenje na kockata,edna sigurno ke vi uspee Inaku..svetskiot rekord go drzi holandjanecot Erik Akkersdijik koj ja sostavil kockata za 9,77 sekundi. Jas probav na nekolku pati za malku ke uspeev,da ne ja iskrshev od nervoza Изменето од mamma - 22.Мај.2008 во 23:51 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,да...знам за ова и бројам.Сега сум до 886.462.119-та комбинација Максимум што сум составила биле 2 страни истовремено.Бев доста упорна во составувањето се до оној ден кога ми досади и ја баталив. И ден денес незнам каде е |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be,...vi kaza,...so nekolku vrtenja,...levo-desno,...nagore-nadole,...i site strani se ,...ednobojni,....nema tuka nishto strashno,....nikoj ne moze da ja sostavi ,...ako ne znae kako,..
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еднаш пробав,.... и наместив една страна,.... а другите беа каша,...... многу се нервирам на такви ,, работи ,, како Рубиковата коцка.....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah 7 potega hahahhahaha ne be brat jas nikogs nemozev pobrzo od 10 minuti mozev togas mozam i sega 10 minuti ne sekundi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas se macev 3 meseca .... i posle mi kazaa deka stranite bile vo razlicni boi.... JBG ... ja sum daltonist
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nikogas ne sum ja spoil!!!!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti si daltonist ????????????
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be prijatel ...nego ednostavno ne mozam
sum probuival ama gabe
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |