IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 70>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 01:17
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

mislev na pesnata тага

друже........се гледа дека имаш вкус

ami  sex e sex  газење%20од%20смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 01:31
Originally posted by BUGS BUGS напиша:

A shto bi kazal za hrvatite kiq ili penzionerski dom?
So falshirana izvedba,ama vlegoa vo finale.Pusta sreka.

falsirase 75 CENT..drugite fantasticno peat,zasto taka zboris?...odlicni bea i Hrvatite
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
BUGS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2008
Локација: India
Поени: 268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 01:38
Neznam lani imashe pogolem i podobar izbor,ovaa godina sve neshto tupo.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 01:52
Ovaa godina imase se i sesto..od tipicno Evroviziski pesni...do netipicni..Od baladi do heavy metal..od r`n`b` do kanconi..od gimnastika do crkus..apsolutno se..a deka bese poslab izborot ne se sogasuvam..koj bese lani runner-up? Verka Serducka...epten kvalitet
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 01:57

mislev na pesnata тага

друже........се гледа дека имаш вкус
ami  sex e sex  газење%20од%20смеење

ако не ја бива друже.......перницата на неа.....и кој ќе знае..... ха ха......си знаеш ти де како...
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 01:58
kako expresen voz
tu tuuuuuuuuuuuuuuuu
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 01:59
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 02:00
Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

btw...rezultatite od glasanjeto vo polufinalevo ke bidat objaveni duri vo nedela..ali veke "preku neposredni linkovi" doznavam,deka Makedonija dobila 10 peni od Srbija..po 6 poeni od Hrvatska i Bugarija...5 od Albanija, 5 od Bugarija,4 od Svajcarija..1 od Turcija...ke proveram pa ke vi kazam
eh bas mi e zal...ali spored mene sepak do sega najdobriot nastap na ESC go drzi Elena Ristevska vo Atina so "ninanajna"

Spored mene Karolina vo Talin, so Od nas zavisi. Prekrasno. Taa pesna sekogas me ispolnuva.

I mene Karolina mi e najdobra, so prvata pesna, "Od nas zavisi". I ne znam sto mislat onie sto vikaat deka "ne bila evroviziska pesna"?? Pa kakvi li ne pesni dosega imalo na evrovizija, zosto pak "Od nas zavisi" da ne bide evroviziska?  Duri i mislev deka Karolina ke napravi nesto poveke, ama za zal se razocarav!
A vecerva voopsto ne se razocarav, zatoa sto nisto i ne ocekuvav! Koga prvpat ja slusnav pesnata, samo prokomentirav deka nema ni vo finale da vlezeme... i ispadna taka... za zal!.. намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 02:03

kako expresen voztu tuuuuuuuuuuuuuuuu

мој човек........ја згазнува ама не знае што не знае од каде не знае ни кој,........ха ха ха......

него друже.......со ебовизија не бива шо не бива.......дај да најме некоја цура ќе и напишеме текст....она супер ќе го отпее.....ќе и го наштимаме гласот(знаеш како)и ќе ја пратиме на евровозија......таму одиме во финале зеаме 3 место.....и ........че вииме за понатака........шо велиш ти???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 02:05
Originally posted by anastea anastea напиша:

Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

btw...rezultatite od glasanjeto vo polufinalevo ke bidat objaveni duri vo nedela..ali veke "preku neposredni linkovi" doznavam,deka Makedonija dobila 10 peni od Srbija..po 6 poeni od Hrvatska i Bugarija...5 od Albanija, 5 od Bugarija,4 od Svajcarija..1 od Turcija...ke proveram pa ke vi kazam eh bas mi e zal...ali spored mene sepak do sega najdobriot nastap na ESC go drzi Elena Ristevska vo Atina so "ninanajna"
Spored mene Karolina vo Talin, so Od nas zavisi. Prekrasno. Taa pesna sekogas me ispolnuva.

I mene Karolina mi e najdobra, so prvata pesna, "Od nas zavisi". I ne znam sto mislat onie sto vikaat deka "ne bila evroviziska pesna"?? Pa kakvi li ne pesni dosega imalo na evrovizija, zosto pak "Od nas zavisi" da ne bide evroviziska? Duri i mislev deka Karolina ke napravi nesto poveke, ama za zal se razocarav!

A vecerva voopsto ne se razocarav, zatoa sto nisto i ne ocekuvav! Koga prvpat ja slusnav pesnata, samo prokomentirav deka nema ni vo finale da vlezeme... i ispadna taka... za zal!.. намигнување

"Od nas zavisi" bese najneevroviziska pesna EVER sto nekogas ne pretstavuvala...toa e fakt..i plasmanot pokaza,Taa godina mersto nea da otidese Amdrijana Janevska,so tvoeto pismo,moja biblija..bar desetina mesta ke bese pogore
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 02:10
A spored koi kriteriumi "Od nas zavisi" ne bese evroviziska pesna?!.. збунетост 
Deka bese teska za peenje? Deka imase neobicen ritam?.. Deka bese patriotska?.. Deka ne bese tra-la-la?¨..ма%20ајде
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 02:12

Deka bese teska za peenje? Deka imase neobicen ritam?.. Deka bese patriotska?.. Deka ne bese tra-la-la?¨..ма%20ајде

Па затоа што Андријана Јаневска чинам е од скопје а Каролина е од Битола.......тоа е критериумот.....мора да биде од скопје

Изменето од $BlackDevil$ - 23.Мај.2008 во 02:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 02:13

Па затоа што Андријана Јаневска чинам е од скопје а Каролина е од Битола.......тоа е критериумот.....мора да биде од скопје

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 02:15
Vidovme vecerva poznative skopjani sto napravija!..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.