|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 70> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......блу мила немој да ме засмеваш на оваа мака молим те.........ги знам и нив...... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дел од нив ги знаеш
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да дел.........исто како тука и таму се поделени........а некои од нов и тоа добар процент не ни ја виделе Македонија.........знам trust me.......да не изнесувам факти сеа..... |
||
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заслужено не сме во финале........Песната врска немаше, Тамара облечена како баба, Врчак со 2 броја поголема облека, Гаџа облечен како за на зуски играње. Бидете реални...... песната беше фушерска.
Не 10, туку 15 песни беа подобри од нашата. Ја критукавате Хрватска..... Хрватска според најдоминантните кладилници е меѓу првите пет земји уште пред десетина дена...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве го вечниот песимист
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе шо има врска кој како бил облечен.........гледај што ти прават како се понашаат спрема нив..........уствари пред да почнам да те прашам..........и ти да не си некој србоман????? |
||
|
||
iammacedonian
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
барем да ја искористевме приликата и со бојкот да се напуштеше сцената за БЈРМ
уште еднаш СРАМОТА од србите |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam so nerkoi tvoi stavovi Palestinec...bea malku haoticni..mislis se zurkaat u nekoja diskoteka..A i sto da ocekuvas koga eden den pred trganje ne se znaese dali MTV ke im dade pari za obleka,za da gi platat tancarita,da im go plati patot...taka da ova bese malku i nabrzina fuserski obraboteno..a i ne se krivi koga nemaa vreme da izvezbaat,da se oblecat "svetski"..bea ko za na nekoja lokalna zabava niz gradov...a u pravo si i za Hrvatska...i Hrvatska e megu top 10 favoritite |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
песна број 12 од МАКЕДОНИЈА засекогаш!
Со маки сум се родила - Тамара/Бабура/Ал Фросе моментално на моите звучници, одлична шанса за Тамара, да стане светски хит! да се потсетиме само дека темава беше и во филмот амбис, како и во многу други! ајде дечки, кој има можност нека придонесе сега за Тамара и оваа одлична обработка, нека се вртат насекаде, пуштајте им ја на ваши пријатели низ светот, со објаснување дека ова е обработка на оригинална македонска песна, чиј мотив бил во филмот амбис! ова може да се искористи за промоција, за Македонија, само без нервози, не влегле и подобри песни од нашите. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be dosta zborite od pusta omraza kon Srbite...u gree room-ot..deckite ne oslovuvaa so Makedonija..na sekoja press konferencija ne vikaa Makedonija...kaj se slucilo do sega toa? samo da napadnete nekoj |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
iammacedonian
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nije majmun kriv sto je od njega postao covek.преведи го на македонски ,подобро звучи |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто не пишаа Фиром бе........ха........тие се домаќини.........вајда нема грција толку моќ и таму да ни менува име........тогаш што сме ние.......а??????некое си нај нај нај нај.........долно нешто што секој кој што не е Македонец може да си игра со нас како што сака.........а ние уште и симпатии према него....... |
||
|
||
Djikica
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
_
Изменето од Djikica - 23.Мај.2008 во 00:25 |
||
Djikica
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 4950515253 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |