IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 70>
Автор
Порака
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Статус: Офлајн
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:21
mislam deka e sepak loso lobi od nasa strana ...milanka i onoj sidorovski ke treba malku da razmislat so napravijaлутинасршено%20срце
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:21
не е во прашање квалитетот на песните или сценскиот настап...........едноставно........замешана е политика........ајде добро тоа........зошто србите кои се наши "најголеми пријатели" зошто тие ѓупци не пишаа Фиром ???? ха??????........
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:21
Блеки не се пали коа е така
Моира срцке...машите гласаат од страна....ама изгледа некој ни одзима ..поим немам се е политикаголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:21
ууууууууууууууу викаа грците и грците од кипар
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:22
Originally posted by trebo.r.a trebo.r.a напиша:

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Originally posted by trebo.r.a trebo.r.a напиша:

Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

не ми се верува дека тоа бабето и дедето од хрватска влегоа,..... и врсничката моја од албанија,..... и португалија,...... и сите најгрди песни.......... а ние не влеговме !!!!!!!!!!!! изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување ..... тагатагатагатагатагатагатагатага

тоа ти се вика "братска љубов" со србите.....а зошто слушавме ууууууууу пред почетокот на нашата песна????????........племето нивно

Е ОВА ДРУГАР ДА МУ ГО КАЖЕШ НА МИРОСЛАВ,ДУДУК,ДЕЛИЈА И СИТЕ ОСТАНАТИ СРБОМАНИ,КОИ ЛИПААТ ПО НИВНАТА ЕБЕНА СРБИЈА.

тебе честитки за влезот во финале.........искрено се израдував кога прочитав Албанија во финале.........така треба........на нивно тло........да ги ебете........кога веќе нашите.......се заблудани или вече му се разубавило нивното клечање па никогаш не им е доста.......а нив веќе сум им кажал.......

Абе алтан,искрено да ти кажам помило ќе ми беше 100 пати да влезеа нашите отколку Албанците,ама ајде сега што и да речеме не ни се признава.Сепак ти благодарам на честитиките,иако не сум Албанец.

не се работи за тоа.........него знаеш........има Македонци кои се радуваа вечерва.........мои другари........отепани србомани........за тоа што Македонија не влезе во финале........и што треба сеа да му се прави нив????
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:22
Let me love you, just let me love you...
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:23
Sto i da se pisuva,zaludno e..
se desi vekje

nema nazad...
nikoj ne ne saka,
fakt e
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:23
btw...rezultatite od glasanjeto vo polufinalevo ke bidat objaveni duri vo nedela..ali veke "preku neposredni linkovi" doznavam,deka Makedonija dobila 10 peni od Srbija..po 6 poeni od Hrvatska i Bugarija...5 od Albanija, 5 od Bugarija,4 od Svajcarija..1 od Turcija...ke proveram pa ke vi kazam
eh bas mi e zal...ali spored mene sepak do sega najdobriot nastap na ESC go drzi Elena Ristevska vo Atina so "ninanajna"
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:23
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Блеки не се пали коа е такаМоира срцке...машите гласаат од страна....ама изгледа некој ни одзима ..поим немам се е политикаголемо%20гушкање

блу...........не знам за тебе.......ама јас се чувствувам крајно понижен...........и тоа од кој???? од србите...........е не може така.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:24
Problemot e sto dosega ne sum sretnal MAKEDONOMAN (takvo nesto izgleda ne postoi, tuku samo srbomani, bugarofili, grkomani etc).
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:24
Vazno NASITE IZGLEDAA SUPER
MENE MI SE DOPADNA KOMPLET
I NASTAPOT,STYLING.SCENOGRAFIJA,
BAS SE....
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:25

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Блеки не се пали коа е такаМоира срцке...машите гласаат од страна....ама изгледа некој ни одзима ..поим немам се е политикаголемо%20гушкање

блу...........не знам за тебе.......ама јас се чувствувам крајно понижен...........и тоа од кој???? од србите...........е не може така.......
абе срц..само ние мегу себе се имаме никој друг конташ
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:25
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

btw...rezultatite od glasanjeto vo polufinalevo ke bidat objaveni duri vo nedela..ali veke "preku neposredni linkovi" doznavam,deka Makedonija dobila 10 peni od Srbija..po 6 poeni od Hrvatska i Bugarija...5 od Albanija, 5 od Bugarija,4 od Svajcarija..1 od Turcija...ke proveram pa ke vi kazam
eh bas mi e zal...ali spored mene sepak do sega najdobriot nastap na ESC go drzi Elena Ristevska vo Atina so "ninanajna"

Spored mene Karolina vo Talin, so Od nas zavisi. Prekrasno. Taa pesna sekogas me ispolnuva.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 23:25
активни корисници,...... сите гледаат тука....... голема%20насмевка

како и да е,.... ние треба да си знаеме дека песната и настапот ни беа ок,..... а кој направил ( ако некој воопшто нешто направил ) за да не влеземе,.... нека му служи на честа,...... тие си отпеаја најдобро што можеа,....... браво за настапот,..... големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.