|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 70> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така е брат |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дечки Гркот е вмешан и во америчка политика србија е ништо во моментов..освен место на злосторот.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe luge sto se nervirate, i ako ne gledav, kakvi bea pesnite, znam deka makedonskata pesna ne bese za evrovizija... se izvinuvam ako nekogo navreduvam, no se dodeka pustame necii deca i necii sestri/braka, nema da postigneme nisto!!!
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeee Јова, ќе ја бараме и Јова.
убаво си испеа момето, ама кој да пушти некое моме од богданци или од кај беше, кое случајно снима и издава CD-a во Англија и тоа во Лондон! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E stvarno ne ocekuev vakov debakl..ne se nadevav na niso posebno ama deka nema da vlezeme iskreno ne..Hrvatska????Portugalija???Latvija??Danska??? so bese toa..kraj veke ne se zamaram so Evrovizija,mislam deka krajno vreme e da si gi trosime parite na neso pokorisno..vaka so ke se cue kao demek Makedonija u polufinale..golemi tikvi:)bravo za Tamara,i nejzinata izjava deka pesnata ja posvetuva na nasiot angel,koj e postojano so nas..bravo
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lugje,mozno mi e ova sto se deshava..
Mislam deka imavme prekrasen nastap....
Sto se sluci??
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Albanija vleze...
Piratite vlegoa....
Ne mi se veruva...
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ОВА ДРУГАР ДА МУ ГО КАЖЕШ НА МИРОСЛАВ,ДУДУК,ДЕЛИЈА И СИТЕ ОСТАНАТИ СРБОМАНИ,КОИ ЛИПААТ ПО НИВНАТА ЕБЕНА СРБИЈА. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и Латвија ли влегоа ?? тоа циркузантите ??? ЛЕЛЕ МОРИ МАЈКО !!!!!!!!!!!!!!!
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Да ве прашам, што очекувавте да се случи?...Зарем е можно да сте изненадени...?
Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 23:15 |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daj ne zezaj...so ovoj nacin na glasanje...so 2 polufinalni veceri ima se pomalku politika...porano bese politika..koga site zemji od bivsa Jugoslavija mozea i ni davaa poeni..a ovaa godina samo Hrvatska bese so nas u polufinaleto...taka da...gore-dole...onie sto bea favoriti..tie i vlegoa vo finaleto...odamna e poznato deka Evropa ne saka "rapuvanje"..Setete se na Ukrainecot koj nastapuvase vo svojata zemja so 100% rap pesna..na kraj-posleden so samo 13 poena...se bese gore-dole ok,mozebi trebase namesto Turcija da bideme nie..ali koga ne vleze edna brza pesna i zgodna cura ko CESKA..ili interesniot ritam na Bugarija..sto togas..a i raka na srce...GO RAZBRA NEKOJ NASIOT SCENSKI NASTAP,POTOCNO KOREOGRAFIJATA...KOJA BESE NIVNATA PRIKAZNA,AKO JA IMAA VOOPSTO?..SAMO SKOKAA BEZ VEZE NA SCENATA...KAKO I DA E..ZAL MI ZA NASITE |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
битно излеговме...а политиката малце ја замаскирале..јас сепак ке речам политика
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ЗОШТО ДА НЕ БИДЕМЕ ИЗНЕНАДЕНИ? |
||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |