|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 70> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
албанија влезе а ние не исто и хрватска !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не е феррррррррррррррр !!!!!! ........... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
политика
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee Џаро, Џаро, ќе те бараме ние тебе ...
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАТАКЛИЗМАААААААААААА
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
iammacedonian
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се случи !?
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жал ми е дечки, повеќе среќа следната година!
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде сите по дома
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми се верува дека тоа бабето и дедето од хрватска влегоа,..... и врсничката моја од албанија,..... и португалија,...... и сите најгрди песни.......... а ние не влеговме !!!!!!!!!!!! .....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJGOLEMO SRANJE NIKOGAS NE GLEDAM VEKE !!!!
|
|
|
|
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ред беше и ние да не влеземе, со оглед на тоа дека откога е воведено полуфиналето, нон-стоп влегуваме. Ајде, не сме до толку за жалење.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено? баш мајка ми рече после настапот-абе ке влеземе у први десет..и и реков -ти сањај да влеземе во финале а не па повеке....дечки политика си е политика...елена ристевска и каролина бе нула според тамара...стварно ме изненади супер испеа типката и симнувам капа....ама политика и глас јебо нас Бог....со опроштење
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега некои ќе се вратат во времето и ќе викаат дека не сме ја пуштиле соодветната песна, дека требало да оди Гиш или Јова, ама тоа е тоа... Молчете, ние во НАТО не влеговме, па едно евровизиско финале лесно ќе ни пројде...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нека вратат снимка........ ц ц ц ц ц,... каролина влезе и овој..... мартин влегоа,..... а досега имаа една од најдобрите изведби,.... и не влеговме........ ц ц ц ц ц......
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа ти се вика "братска љубов" со србите.....а зошто слушавме ууууууууу пред почетокот на нашата песна????????........племето нивно |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |