![]() |
|
Колку пати дневно јадете??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koga sum dokma,..celo vreme neshto zvakam,...a,ako ne sum cel den,....ednash!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
SINA PTICA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
SAmo tri pati, koga kje stignam.
|
|
,,орлите рано летаат,,
|
|
![]() |
|
taor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 115 |
задолжително три пати.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
2-3 pati,obavezno...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
2-3 pauzi od jadenje
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
momentalno samo 1-2 pati dnevno
a normalno si jadam redovno ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Зависи колју долго сум на работа..просек 2 пати
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
minimum 4-5 pati
jadam pocesto, ali vo pomali kolicini...i mnogu raznovidni...od koi blago mora barem 1
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
9 пати.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
1 оти ми се јаде,..... а се понатаму е присилно
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
pomfrit so rendano sirenje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
2 |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ednash,a vo megjuvreme samo po neshto gricnuvam.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ako se setam...ponekogash i jadam ednash
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |