![]() |
|
ВЕ САКА ИЛИ НЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Автор | |
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() iskrajno da kazam me saka ama ne dovolno ![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
mozebi, koj znae
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Па зарем смее поинаку?
![]() |
|
![]() |
|
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ke si zemam vrtipop
i ke si praam: me saka,ne me saka
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
па ако излезе неповолно,земиси друг,па и трет ако треба...сеќ додека не испадне ти како што сакаш ![]() Јас така правев...Он на мене,хммм ![]() |
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
zavisi dali e naspan i sto jadel
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Moram da napraam pauza, ne gi sogleduvam rabotite realno
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne me saka znam
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
si slusnal prepricavanja ili licno ti e soopsteno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...И МЕНЕ НЕ МЕ САКА ,ПА НА НИКОГО НЕ КАЖУВАМ!..АЈ ЗДРАВЈЕ,ИМА ГОСПОД!(ја па у овој не верувам....кога ќе видиш..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
abe finta G6 na top E7 -- toa ti e, zivotot e kuchka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ljubov ne postoi samo pomegu 2 licnosti...
GO SAKAM - BRAT MI JA SAKAM - MAJKA MI GO SAKAM - DRUGAR MI a i tie mene me SAKAAT, vo toa sum sigurna ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum kineska igracka od koja moze lesno da se isece od ostrite ivici poradi neotesanost, ama bar sum evtin
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |