![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 24> |
Автор | |
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas non-stop si se gledam vo ogledalo i si vikam tu sto ubava sum
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
И денес огледалото ...ми ја покажа...убавината на денот....
убавината ...на ....животот....
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Otsekogas sum sakala da rabotam na mesto kade izlogot e od ednostrano ogledalo
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Има индивидуи кои воопшто не ни слушнале дека постои огледало, никогаш не го употребиле, ниту му ја знаат намената и значењето. Си живеат во соето непостоење а безочно се трудат да бидат видени и забележани. Можеби и подобро што немаат огледало...ке се згрози огледалото од нив! |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gi gledam rezultatite od moite trudovi i sreken sum sto seuste ne sum zatrudnel
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vcera skrsiv edno...i mi rekoa deka kako posledica mi pretstoi 7 god. nesrekja vo ljubovta
![]() Znaci se po staro ke si bide... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Те излагале.......ново огледало....нова љубов.....
значи ќе биде по ново....
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
fragola i jas pred edna nedela uspeav da skrsam...
blashka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...mirror, mirror on the wall...tell me mirror, who's ferriest of them girls, all...
![]() |
|
![]() |
|
Ke dobies specijalen popust na ogledalata ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Не му се лути на огледалото....
ако ...лицето ти е грдо.......
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Goli ja, ti i ogledaloto
|
|
![]() |
|
Dobro izbrisano,ogromno ogledalo ima jaki predispozicii da stane ladno oruzje za ubistvo na nekoj sto e so brzi cekori upaten kon nego.
|
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Огледалото вреди додека кажува тоа шо сакаш да видиш...
кога го нема оноj прекрасен лик шо си навикнал да гледаш и да му климаш со глава одобрително: наj добре - скрши го. Изменето од pagane - 07.Август.2008 во 09:30 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |