![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 689690691692693 1093> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ај уште 5 минути
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Еее браво ма Рушке цело чоколадо го изеде ,алал да ти е, па ке бидеш fit ке бидеш сигурно
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........ma ne da mi se vrti........se mi se vrtiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
зашто до толку не ја поднасам
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
da mu postavam ultimatum:
fudbal ili jas ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Sto li ke napravi ako znae deka...
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
koj na drug mu kopa dupka ....
![]() Изменето од eurydice - 22.Мај.2008 во 00:08 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da mu kupam jaze
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
mokra mi e kosava.....bez cadorce nadvor............
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ke mora da smislam dobra prikazna
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
koj ke me razbudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
mislava denes ja cuv..i mi se mota cel den niz glava..Junaci postoje samo u bajkama. U obicnom zivotu muskarci su obicni smrtnici s obicnim manama, koje razumna zena uoci na vreme i tako se sacuva od necega sto se zove cemer prolaznosti.
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
DIS........ќе ја биде ли сеа или нема да ја биде.....мора до 4-то.......иначе нишо
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 689690691692693 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |