![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 52> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onaa stara vesterka sto zivee na prizemje da prestane da pluka groktavi zeleni slajmovi so crvenkasti liniicki i nekoi sitni tvrdi parcinja i seto toa zaedno lici na mali pudinzi, preku prozor na pesackata pateka
|
|
![]() |
|
factotum ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Помалку лицемерие, помала грижа за пари, да се читне некогаш книга место да се оди во колосерум и сл.
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...uste pluka vesterkata...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Eve neshto iskreno,mnogu iskreno ...
Posrekjna ,vo momentov bi me napravilo toa da se smirat strastite vo temata Vasha poezija i da pochne da se pishuva poezija...bez kavgi ama mnogu iskreno.... ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa da
i site da ja procitat porakata vo siseto pa i ti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
nekolku saati pojse vo denot da imam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nastana duel so edna stara sto pominuvase sto za malku ke ja isplukase...ene sea se derat edna po druga...kravo, zivotinjo, ne ti e sram...se umesa snaata na plukackata...a ovaa za malku isplukanata : - Cela familija ste takvi, nevaspitani edni
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Malku mir i relaksacija podaleku od civilizacija
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Да престане цела фамилија да ми се меша кај што не и е работа
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...da mozam da poveruvam vo nesto sto nekoj go napisal podolu...
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Momentalno karta za Pariz!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Во моментов многу би била среќна кога би ми исчезнало црвенилово од рацеве
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Да дојде
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
da dojde
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |