![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 332333334335336 426> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
САКААААААААААААААААААМ ................ Е К Л Е Р И !!!!!!!! (Ама домашни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакааааааааам.....све........само со него....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Sakaaaaaaaaaaaammm denot da ima 30 saati
![]() ![]() ![]() i sakam edna indijanka (ne zena!!) James mi napravi fores ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакааааааааам да ми дојде една брилијатна идеја........
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
сакаммммммм..... дома, не ми се работит
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Sakam kafe,golemo,vo mojata solja,sugar-free!Sega!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
kafe, i golem kup od jagodi so pavlaka
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
E togas sakam apce da dojde kaj mene da pieme kafe i ke jademe jagodi!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
i creski
![]() ![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sakam da ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да го
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
сакам утре да биде топло... леле само да не врне
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
sakam sladoled....a me mrzi da odam do zamrznuvacot vo podrumot
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Sakaaaaaaaaaaaaaam da simnam 2kg sto gi zalepiv pred N.G. i nikako da se oslobodam od niv.Ubavo mi vikaa deka posle 30-ta e tesko da simnes ako zalepis nesto , e toa e godini.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 332333334335336 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |