|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 922> |
Автор | |
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenkata nad tebe (i pod tebe) nikogas ne odi vo kafe bar nemo...taa zivee underground! a nemo...ne e takvo mesto clenkata nad mene izleguvala vo kafe bar nema dodeka bila vo ohrid....:)) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So sekoja pocit za interesite na clenkata nad mene,amajas amo ednas sum bila vo toj kafe bar |
|
was ist los?
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok clenu nad mene...! clenot nad mene samo ednas dosega bil vo kafe bar nemo...:) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenot nad mene neka go pozdravi cel Ohrid
|
|
was ist los?
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci i clenkata nad mene e ohriganka.......
|
|
angelce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogresna konstatacija na clenot nad mene. Clenkata pod nego bese samo na odmor vo ohrid |
|
was ist los?
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa dobro clenke nad mene,ja ke go pozdravam ohrid za tebe i ke ispijam na vikend edno kafe za tebe vo nemo......
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Clenot nad mene e virtuoz vo svojata muzicka profesija
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
членке над мене ти си виртуоз во сакање |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenkata nad mene mn se guska
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
членот над мене има hard core сликичка, но е гушкач во суштина |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenkata nad mene mi namigna......
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Clenot nad mene se zasramiii
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
членката над мене не знам со што се занимава |
|
Внеси реплика | страница <1 5253545556 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |