|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |
darkangel
Група Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иииииииииии
незнам за луѓето,ама јас си се сакам повеќе кога сум искрена па нека си мислат и за тебе а и да...јас вечно ќе живеам |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA KJE AMA AKO VREZES SVOE JAS VO DRUGITE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bljak ! Vecen zivot ! Pogrozno nesto nemam slusnato...pa ona ostarela, a ja mlad, a mi mrda opaskata, a ona me mava so bastunot : - Kaj ke odis be surtuk eden ! Ostarev i sega ke setas po drugi, k*rvariste edno !
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....vecen zivot????????a zasto da e vecen...............pa ke ti se zdosadi...........????ne ne fala............
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I koga ke bidam mnogu dolgo vecen ke treba dve cvekari da ispraznam koga ke odam na grobista
|
|
darkangel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До збунет-се ограничуваш само на телото кога мислиш на вечното, телото е само физички облик и не може да опстојува вечно, сите физички форми од една трошка, па телото и дури и ѕвездите во еден момент престануваат да постојат..душата е таа што е вечна, мислите од кои создаваме дела и тие се она што всушност може да направи еден човек да живее вечно...можеш да одбереш да го живееш овој живот во таа физичка форма односно во тоа тело на сосема нормален и вообичаен начин уживајќи во физичките работи(најчесто со истото темпо-сон, работа, одмор, работа, сон)или пак да го искористиш твојот разум и она што тој го создржи за да оставиш печат зад себеси за постоењето на овој свет....
иии забегав ај да идам да се излуфтирам |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....se nadevam deka uvbavo se,....izvetrea!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
darkangel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како и да е мислам дека не сум сфатена...а за извичникот после изветреа укажува на фактот дека не ви се допаднало моето мислење...што всушност и ми е сеедно бидејќи неможеме сите да си се допаѓаме едни на други
поздрав |
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so cisto dobro srce i zdrav razum
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....se sluchuva,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До вечен живот = со реинкарнација
|
|
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So nezenenje...on ke si ostane vecno bekarce
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе живееме низ нашите деца,а тие низ нивните...тоа никогаш нема да исчезне.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ke ostanam uste dolgo pameten...koga ke mi se moca na grobot : - Gomnar eden sebicen, sto mi ostavi !
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |