IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Коалиција Сонце
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Коалиција Сонце

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 19>
Автор
Порака
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 00:58
Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

Originally posted by nenno nenno напиша:

Na 1 Juni ke im kazeme ciao na nadgradenite i prosirenite(za ovie 2 godini vo gzoite) prerodbenici.
Ех, nenno, nenno! Дали навистина го мислиш она што го пишуваш? Многу си залутал...
DA NE MI SE ZAKANUVAS
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 05:29

Originally posted by brza brza напиша:

ne be,...toa e,...dupi mene....samo bez ,...samoglaskite!
PRAVA STVAR, KAKO BESE DUPI MENE, LELE KAKOV HOMOSEKSUALEN POTENCIJAL SE...............
Кога и каде?!
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Karamazov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2008
Поени: 144
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Karamazov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 12:17
SDSM i nivnite drugarcinja cel zivot nastapuvaat na izbori so nekakva skriena ironija. Taka bese na slavniot 15-tiiiiiiiii septemvri, koga vetuvaa po eden vraboten od sekoe semejstvo, a taka pravat i sega (istata klapa), narekuvajki se sonce (kako aluzija na patriotizam), a prvi go smenija i sonceto i imeto na drzavata, sorabotuvaa so UCK koga bese najtesko, lelekaat za imeto na aerodromot, predavaat (protivustavno) braniteli po stranaski sudovi, si ja kodosat drzavata po svetot, otvoreno rabotat protiv MPC (najgolem proekt ovie 2 godini im e pokrenuvanjeto inicijativa za protivustavnosta na veronaukata vo obrazovanieto)..., a za ekonomskite potezi za site ovie godini i da ne zboruvame. Koalicijata Sonce, spored mene, mnogupati dosega, vo poveke navrati, pokazaa deka se antimakedonska koalicija.
P.S. nemam nisto protiv iskrenite podrzuvaci na socijaldemokratijata. Sonce nema problem so ideologija, tuku problem se licnostite koi ja vozglavuvaat taa koalicija.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:36
Sonce e koalicija koja ke vi dade podobar zivot i na vas Vmrovcite, a so Grujo ke odite vo klasicna propast na koja ste naviknati cel zivot da ziveete.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:38

Sonce e koalicija koja ke vi dade podobar zivot i na vas Vmrovcite, a so Grujo ke odite vo klasicna propast na koja ste naviknati cel zivot da ziveete.

red bul dava kriljaaaaaaaaaaaaaaa

газење%20од%20смеење

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:43
Originally posted by anakin anakin напиша:

red bul dava kriljaaaaaaaaaaaaaaaгазење%20од%20смеење
PA STO NE SE NAPIES EDEN RED BUL I DA SI OTIDES VO VEKOVNATA BLGARIJA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:47
vidi

jas si kjutam

a ti si toj so ja velicas

taa tvoja vekovna

duri i bukvite ti se goleni

se mislam dali e pogolema tvojata glupost ili RUSIJA
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:49

vidijas si kjutama ti si toj so ja velicastaa tvoja vekovna duri i bukvite ti se golenise mislam dali e pogolema tvojata glupost ili RUSIJA
EDIN NAROD V DVE DRZAVI, TOA E VASATA IDEOLOGIJA BUGAROFILCINJA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:52

vidijas si kjutama ti si toj so ja velicastaa tvoja vekovna duri i bukvite ti se golenise mislam dali e pogolema tvojata glupost ili RUSIJA

ne ne rusija e premala prema tvojata glupost

vise ne se mislam
голема%20насмевка

Кон врв
Дудуловски Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дудуловски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:56
Луѓе, немојте редбулови и слични работи. Најубаво си е ракија. Навечер пред спиење 5-6 чашки и милина
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:57
Originally posted by Дудуловски Дудуловски напиша:

Луѓе, немојте редбулови и слични работи. Најубаво си е ракија. Навечер пред спиење 5-6 чашки и милина

ene ti
jas se boram protiv pusteniot ni tuka
platen od sdsm propagator
a toj na pienje misli

abe pomos so da ti kazam

Кон врв
Дудуловски Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дудуловски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:58
Како што рече Ѕинго, името на коалицијата го крстија по една планета ( ) од васионата, ама нивното сонце не е бело туку црно...
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 02:04

ne ne rusija e premala prema tvojata glupostvise ne se mislamголема%20насмевка
Кон врв
svoeglav2008 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2008
Локација: United Kingdom
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoeglav2008 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 02:31
http://http//www.youtube.com/watch?v=I7wnMo2FKV8

ха хахаххахах Европски рудар.... ЗОРАН ЗАЕВ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.