|
Коалиција Сонце |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Автор | |||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDSM i nivnite drugarcinja cel zivot nastapuvaat na izbori so nekakva skriena ironija. Taka bese na slavniot 15-tiiiiiiiii septemvri, koga vetuvaa po eden vraboten od sekoe semejstvo, a taka pravat i sega (istata klapa), narekuvajki se sonce (kako aluzija na patriotizam), a prvi go smenija i sonceto i imeto na drzavata, sorabotuvaa so UCK koga bese najtesko, lelekaat za imeto na aerodromot, predavaat (protivustavno) braniteli po stranaski sudovi, si ja kodosat drzavata po svetot, otvoreno rabotat protiv MPC (najgolem proekt ovie 2 godini im e pokrenuvanjeto inicijativa za protivustavnosta na veronaukata vo obrazovanieto)..., a za ekonomskite potezi za site ovie godini i da ne zboruvame. Koalicijata Sonce, spored mene, mnogupati dosega, vo poveke navrati, pokazaa deka se antimakedonska koalicija.
P.S. nemam nisto protiv iskrenite podrzuvaci na socijaldemokratijata. Sonce nema problem so ideologija, tuku problem se licnostite koi ja vozglavuvaat taa koalicija. |
|||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sonce e koalicija koja ke vi dade podobar zivot i na vas Vmrovcite, a so Grujo ke odite vo klasicna propast na koja ste naviknati cel zivot da ziveete.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
red bul dava kriljaaaaaaaaaaaaaaa |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vidi
jas si kjutam a ti si toj so ja velicas taa tvoja vekovna duri i bukvite ti se goleni se mislam dali e pogolema tvojata glupost ili RUSIJA |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ne rusija e premala prema tvojata glupost vise ne se mislam |
|||
|
|||
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Луѓе, немојте редбулови и слични работи. Најубаво си е ракија. Навечер пред спиење 5-6 чашки и милина
|
|||
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ene ti jas se boram protiv pusteniot ni tuka platen od sdsm propagator a toj na pienje misli abe pomos so da ti kazam |
|||
|
|||
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како што рече Ѕинго, името на коалицијата го крстија по една планета ( ) од васионата, ама нивното сонце не е бело туку црно...
|
|||
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
svoeglav2008
Група Регистриран: 16.Април.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |