|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 70> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ние имаме убава песна...и нашава Тамара е убава...и убаво пее.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se soglasuvam..Tamara super pee,pesnata ni e ok,bar ke se pretstavime ubavo ako niso drugo
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be,zasto da se obrukame?..imame super pesnicka,moderna urbana,se razlikuva od ostanatite..Ali ne e sigurno deka ke vlezeme u finaleto,zatoa sto ovaa godina za nas ke mozat da glasaat samo zemjite so koi ke bideme u polufinaleto..Od Balkancive,samo Bugarite,Albancite ni se tamu..Svedska..Svajcarija..i uste nekoi zemji koi nikad ne ni dale ni 1-2 poena...ali nejse...ke vidime u cetrvrtok
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da toa imas pravo,ako e taka..ama aj da ne prognozirame da vidime so ke se desi..
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Босанците се мој фаворит,иако морам да признам дека ни нашава песна не изгледа толку лошо како на почетокот.Меѓутоа ние ако влеземе во финале треба да бидеме задоволни зашто сите знаеме како се гласа на евровизија.Можеби одамна требаше да се откажеме од учество,како Италијаните.
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
butterfly1436
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашата песна е многу добра.Мислам дека оваа година ќе оствариме добар пласман.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste nesto poveke od eden cas i pocnuva ESC Belgrade 2008..Znam deka mnogumina so potsmev gledaat na festivalov,no za mene sekogas pretstavuval edna od najgolemite Evropski TV zabavi..Plus ovaa vecer specijalen gostin e mojot milenik Srpskiot teniser Novak Djokivic...Samo ne znam dali on ke ja otvori prvata polufinalna vecer ili ke dade znak za pocetok na glasanjeto..Namerata bila on da se pojavi vo sabota,na finaleto,no imajki obzir deka naredniot den vo Paris pocnuva ROLAN GAROS kade Nole e eden od favoritite za titulata,nisto od taa ideja...Vo sekoj slucaj,stvarno sum nestrpliv...scenata izgleda neverojatno..ogromna e ,i sekoja pesna u pozadina si ima posebna prikazna
Mozebi ke rece nekoj deka ESC vo muzicka smisla e tezok kiceraj,no jas ne se soglasuvam..kako i da e,sekoj ima pravo na svoe mislenje...a jas vecerva navivam za BOSNA I HERZEGOVINA...mojot favorit od senka |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke gledam....ne ocekuvam nekoj golem rezultat za nasive...ali sepak srekno...
barem da se zabavuvaat tamu...a i nie pokraj tv....
samo ovaa sto momentalno "ni komentira" na prenosot ne mozam da ja smislam....
Изменето од blackeye - 20.Мај.2008 во 21:43 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле стварно, коментаторкава е крш! Толку иритирачки глас .
Oн топик - не ги слушав од почеток песните, ама од таму од кај што фатив најмногу ми се допаднаа: ~ Норвешка ~ Ерменија ~ Русија ~ Грција ~ и секако Босна, кои ми се ултимејт фаворит! Ај сега после гласањево баш да видам кој од моиве ќе влезат у финале . |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosna zakon,so da kazam car e tipot..
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе, не ги погодив сите... Ма ич... Леј махер сум! Сите ми влегоа во финале!!! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mislev i slovenija ke vleze,pa ne bese tolku losa,za razlika od nekoi..a i nas ke ni odgovarase da vleze..ama toa e..
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штета за Словенија и за Холандија.
Мои фаворити,што се однесува на првото полуфинале: 1.Израел 2.Русија 3.Норвешка 4.Азербејџан 5.Босна и Херцеговина |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм не беш енешто спектакуларно кое што се очекува но до некоја одредена граница добро беше.
Мои фаворите ова полуфинале беа Словенија,Ерменија и Босна.........нажалост Словенија не влезе во финале. а грците не ги ни слушав. Изменето од $BlackDevil$ - 22.Мај.2008 во 00:24 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |