IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 70>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 13:09
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

Rusite imaat ubava pesna

И ние имаме убава песна...и нашава Тамара е убава...и убаво пее.голема%20насмевка
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 15:19
Da se soglasuvam..Tamara super pee,pesnata ni e ok,bar ke se pretstavime ubavo ako niso drugo
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 15:57
ne be,zasto da se obrukame?..imame super pesnicka,moderna urbana,se razlikuva od ostanatite..Ali ne e sigurno deka ke vlezeme u finaleto,zatoa sto ovaa godina za nas ke mozat da glasaat samo zemjite so koi ke bideme u polufinaleto..Od Balkancive,samo Bugarite,Albancite ni se tamu..Svedska..Svajcarija..i uste nekoi zemji koi nikad ne ni dale ni 1-2 poena...ali nejse...ke vidime u cetrvrtok
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 00:17
Da toa imas pravo,ako e taka..ama aj da ne prognozirame da vidime so ke se desi..
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 07:36
Босанците се мој фаворит,иако морам да признам дека ни нашава песна не изгледа толку лошо како на почетокот.Меѓутоа ние ако влеземе во финале треба да бидеме задоволни зашто сите знаеме како се гласа на евровизија.Можеби одамна требаше да се откажеме од учество,како Италијаните.
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
butterfly1436 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Мај.2008
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly1436 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 18:59
Нашата песна е многу добра.Мислам дека оваа година ќе оствариме добар пласман.
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 19:55
Uste nesto poveke od eden cas i pocnuva ESC Belgrade 2008..Znam deka mnogumina so potsmev gledaat na festivalov,no za mene sekogas pretstavuval edna od najgolemite Evropski TV zabavi..Plus ovaa vecer specijalen gostin e mojot milenik Srpskiot teniser Novak Djokivic...Samo ne znam dali on ke ja otvori prvata polufinalna vecer ili ke dade znak za pocetok na glasanjeto..Namerata bila on da se pojavi vo sabota,na finaleto,no imajki obzir deka naredniot den vo Paris pocnuva ROLAN GAROS kade Nole e eden od favoritite za titulata,nisto od taa ideja...Vo sekoj slucaj,stvarno sum nestrpliv...scenata izgleda neverojatno..ogromna e ,i sekoja pesna u pozadina si ima posebna prikazna
Mozebi ke rece nekoj deka ESC vo muzicka smisla e tezok kiceraj,no jas ne se soglasuvam..kako i da e,sekoj ima pravo na svoe mislenje...a jas vecerva navivam za BOSNA I HERZEGOVINA...mojot favorit od senka
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 21:43
ke gledam....ne ocekuvam nekoj golem rezultat za nasive...ali sepak srekno...
barem da se zabavuvaat tamu...a i nie pokraj tv....
samo ovaa sto momentalno "ni komentira" na prenosot ne mozam da ja smislam....
лутина

Изменето од blackeye - 20.Мај.2008 во 21:43
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 22:31
Леле стварно, коментаторкава е крш! Толку иритирачки глас .

Oн топик - не ги слушав од почеток песните, ама од таму од кај што фатив најмногу ми се допаднаа:

~ Норвешка
~ Ерменија
~ Русија
~ Грција
~ и секако Босна, кои ми се ултимејт фаворит!

Ај сега после гласањево баш да видам кој од моиве ќе влезат у финале .
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 23:13
Bosna zakon,so da kazam car e tipot..
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 23:15
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Oн топик - не ги слушав од почеток песните, ама од таму од кај што фатив најмногу ми се допаднаа:

~ Норвешка
~ Ерменија
~ Русија
~ Грција
~ и секако Босна, кои ми се ултимејт фаворит!

Ај сега после гласањево баш да видам кој од моиве ќе влезат у финале .

Не бе, не ги погодив сите... Ма ич...
Леј махер сум! Сите ми влегоа во финале!!!
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 23:18
Ja mislev i slovenija ke vleze,pa ne bese tolku losa,za razlika od nekoi..a i nas ke ni odgovarase da vleze..ama toa e..
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 23:37
Штета за Словенија и за Холандија.

Мои фаворити,што се однесува на првото полуфинале:
1.Израел
2.Русија
3.Норвешка
4.Азербејџан
5.Босна и Херцеговина
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 00:06
хм не беш енешто спектакуларно кое што се очекува но до некоја одредена граница добро беше.
Мои фаворите ова полуфинале беа Словенија,Ерменија и Босна.........нажалост Словенија не влезе во финале.

а грците не ги ни слушав.

Изменето од $BlackDevil$ - 22.Мај.2008 во 00:24
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.