|
Кyранот и формирањето на човечкото семе |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | |
Pravoslaven
Сениор Регистриран: 09.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 705 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
messenger, kako velis taka "neka im bide taka"? zarem moze greshkata da se tolerira? kako moze za tolku ocigledna greshka vo k*ranot da se vika "neka im bide taka" i oni ponatamu da vikaat deka k*ranot e bezgreshna kniga koga ima tolku ocigledna greshka?
negooo, te sfakjam zosto velis taka. |
|
Православен значи правилно да ја славиш верата. А критериумот за правилност е Божјиот Збор - Светото Писмо !
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku tebe te interesira sto se veli vo nekoja kniga koja ti nikogash ne bi ja chital?
Kolku te interesira mislenjeto na nekoi koi ne ja chitaat i nemaat zhelba da ja razberat tvojata kniga? Koga dvajca ne sakaat da se razberat, toa e kako da pravat muabet slep i gluv. Изменето од Messenger - 21.Мај.2008 во 01:23 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |