IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 155>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:44
Originally posted by xxll xxll напиша:

Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Jas sebe si se smetam a ne se smatram za MAKEDONEC, toa i sum. Na nikogo ne sugeriram ni aludiram sekoj si ima svoj stav na ovoj forum. Na kraj MAKEDONIJA ke ja gradat site onie koi ja sakaat i TURCI I VLASI I ALBANCI I ROMI I VISTINSKITE MAKEDONCI, edinstvena steta i rasturaci na ova PREUBAVA DRZAVA ste VIE PREDAVNICITE ( srbofili i bugarofili ) i Kosovskite teroristi.
Турци, Албанци и Роми ќе ја градат оваа држава!!!????????? Јухуууууу радост...!!!
-- Ne zaboravaj deka Turcija megu prvite ja prizna nezavisnosta na Makedonija i den denes Turcija najmonogu pomognuva na makedoncite....

OSATAJ GO MENE MI E SRAM STO TAKVI IZRODI IMAAT HRABROST DA SE NARECAT MAKEDONCI , TIE LUTAAT VO PROSTOROT NEZNAAT STO SE , PROSJACI BEZ IDENTITET.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:45
eh , sto ti znaci , pusto tursko голема%20насмевка
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:46
Fala mnogu kultuzinголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање Pozdrav do site vistinski makedonciголемо%20гушкање 

Изменето од xxll - 20.Мај.2008 во 13:47
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:49
A be ovoj kultuzin so site e pobratim osven so onie so koi ja deli istata vera i poteklo...Srbite ne moze so oci da gi gleda,grcite pa ich,bugarite mu se javuvaat samo vo kosmarni snista,da mu gi spomnes rusite od stolica ripa kako poparen,a od druga strana amerot blisku do srce mu lezi,itn itn....hmm tuka mene mi smrdi nesto,za vas ne znam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:51
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

A be ovoj kultuzin so site e pobratim osven so onie so koi ja deli istata vera i poteklo...Srbite ne moze so oci da gi gleda,grcite pa ich,bugarite mu se javuvaat samo vo kosmarni snista,da mu gi spomnes rusite od stolica ripa kako poparen,a od druga strana amerot blisku do srce mu lezi,itn itn....hmm tuka mene mi smrdi nesto,za vas ne znam...
-- A tebe umot ti smrdi.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:52
sakas da kazes deka so turcite moze i postelata da e spodeli ? голема%20насмевка
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:53

Od site onie koi ja imaat iznevereno ovaa drzava.
I ve molam procitajte barem malce istorija ili otvorete gi ocite da vidite denes sto ni pravat istite pravoslavni braka koi nejkat da cujat za nas, ne delat ne ne priznavat i me omalovazuvaat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:55
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

sakas da kazes deka so turcite moze i postelata da e spodeli ? голема%20насмевка
  A be miroslav_g8 po nekogas te zalam. Odlucise be covek sto si ednas za sekogas srbin bugarin rus, marsovec sto si???????

Изменето од xxll - 20.Мај.2008 во 13:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:58
jas sum tvojot kosmar голема%20насмевка...
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:59
A be turko, da si gi priberes onie arnautine sto si gi poseal na sveta srpska zemja Kosovo I Metohija,stvarno da ne zazalis !!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:59
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

jas sum tvojot kosmar голема%20насмевка...
----- i jas sum tvojot kosmarголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 14:00
нека%20ти%20е%20срам ...... nitu ce bides голема%20насмевка.....
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 14:00
Овој Кулузин е феномен... Се чудам како да сум видел НЛО... Се што е православно му смета???? Ги поздравува Турците велејќи дека се единствен народ кој не ни правеле проблеми... Па дааа немаме проблеми, само "ситни" 500 години ропство, кој за него не е ништо... Поголемо било тоа што Прохор Пчињски не е на наша територија... Исламизирани македонци, кои денес ние самите (а не треба) ги викаме Торбеши... Тоа што се тие турски производ, за Култузин не е ништо... по битно е што некој негде кажал "јужна бановина"...   Колку ли македонки, турците потурчувале и силувале нема број, ама пак тоа за него не е проблем... Човекот изгледа има еден проблем, а тоа е сам со себе... Само така можам да протолкувам...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 14:01

A be turko, da si gi priberes onie arnautine sto si gi poseal na sveta srpska zemja Kosovo I Metohija,stvarno da ne zazalis !!
-- Ako gi priberam arnautite ke treba i tebe da te priberamголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.