IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 155>
Автор
Порака
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Статус: Офлајн
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 01:32
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by xxll xxll напиша:

miroslav ne sakam so tebe veke da diskutiram odi prvin odlucise sto si i togas ke diskutirame ama prvin odi odlucise sto si srbin ili makedonec taka da znam barem sto da diskutiram...
А бе XXLL , ти очигледно сакаш само за тоа да се расправаме и тоа ќе читаш од страна и ќе се смееш како едни ги сакаат србите, а други не... И не е битно некој дали е србин или македонец, кога тоа е едно исто... Словенски браќа... Не сме к*рдистанска раса како тебе или што и да си...
-- A ti naj ubo da odis nekade i da pasis ofci moze, bidejki pojma nemas od nisto...

Изменето од xxll - 20.Мај.2008 во 01:41
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 05:21
А, ofcite дали ќе го признаат Косово???
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 05:24
E nemoj takvo prasanje sega..toa za xxll e visha nauka....on inaku e ekspert za...jabuki

xxll jabucar biznis
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 05:30
Сепак, можеби ќе го разбере прашањето.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 12:19
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

E nemoj takvo prasanje sega..toa za xxll e visha nauka....on inaku e ekspert za...jabuki

xxll jabucar biznis
--- Sto mi boli mene za albancite ili za vas glup eden isti ste vie samo so klosarite albanci mozite da se takmicite..
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 12:21

E nemoj takvo prasanje sega..toa za xxll e visha nauka....on inaku e ekspert za...jabuki xxll jabucar biznis
--- Sto mi boli mene za albancite ili za vas glup eden isti ste vie samo so klosarite albanci mozite da se takmicite..

Koi se tie "VAS" mislis na Srbite kako delija i duduk ili na "NAS" VISTINSKITE MAKEDONCI.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 12:28
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

E nemoj takvo prasanje sega..toa za xxll e visha nauka....on inaku e ekspert za...jabuki xxll jabucar biznis

Koi se tie "VAS" mislis na Srbite kako delija i duduk ili na "NAS" VISTINSKITE MAKEDONCI.
--- Samo za srbomancijata vazi moeto mislenje a za vistinskite makedonci ne..намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 12:30

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

--- Samo za srbomancijata vazi moeto mislenje a za vistinskite makedonci ne..намигнување
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:03
definiraj poimot vistinski makedonci ? ...... dali e po partiska pripadnost ili po nekakvo drugo opredeluvanje ? ... na primer , evro - atlansko .... pro amerikansko ? .... pro grcko ( onie koi se za promena na imeto samo poradi pogore navedenite raboti ) ? .....ili e mozebi po ubeduvanjeto vo vrska na potekloto ? .... anticki makedonci ?... sloveni ? ... pojasni pls .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:09
 [QUOTE=xxll] miroslav ne sakam so tebe veke da diskutiram odi prvin odlucise sto si i togas ke diskutirame ama prvin odi odlucise sto si srbin ili makedonec taka da znam barem sto da diskutiram
kade da odam za da se odlucam ? ne smeam tuka da sedam i da odlucuvam ? .. iako odamna sum odlucen vo toa sto sum .... a ti vo nieden slucaj ne mozes da bides ...... a bi sakal .... znam ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:15
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

[QUOTE=xxll] miroslav ne sakam so tebe veke da diskutiram odi prvin odlucise sto si i togas ke diskutirame ama prvin odi odlucise sto si srbin ili makedonec taka da znam barem sto da diskutiram
kade da odam za da se odlucam ? ne smeam tuka da sedam i da odlucuvam ? .. iako odamna sum odlucen vo toa sto sum .... a ti vo nieden slucaj ne mozes da bides ...... a bi sakal .... znam ...
--- ????????????????????????????? sto sakas da kazuvas jas ti kazav sto sum/////

Изменето од xxll - 20.Мај.2008 во 13:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:21
ti samo mislis deka si toa sto ti kazale deka si .... nisto povece ....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:24
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

definiraj poimot vistinski makedonci ? ...... dali e po partiska pripadnost ili po nekakvo drugo opredeluvanje ? ... na primer , evro - atlansko .... pro amerikansko ? .... pro grcko ( onie koi se za promena na imeto samo poradi pogore navedenite raboti ) ? .....ili e mozebi po ubeduvanjeto vo vrska na potekloto ? .... anticki makedonci ?... sloveni ? ... pojasni pls .....

Vistinski Makedonci-luge koi taka i samo taka se cuvstvuvaat i opredeluvaat, gi interesira sudbinata,interesite i idninata samo na Makedonija i ja gledat istata kako samouverena i samostojna drzava, a istoto se odnesuva i za crkvata.
Ja poznavat MAKEDONSKATA istorija, znaat za nepravdite koi se naneseni vrz MAKEDONSKIOT narod, i zatoa se npodlozni na manipulaciite ,koi nekoj sosedni drzavi sakat da ni gi nametnat a poradi istata pricina se i mnogu gordi na nivniot IDENTITET, sto gi pravi mnogu silni i nepokoleblivi vo nivnoto opredeluvanje.
Se sakaat i pocituvaat pred se samite sebe a posle ostanatite.

Piajat Z`ta i jadat sopska za pred jadenje.

I isklucitelno se vrzani za SONCETO OD KUKUS, koe im e simbol i znak na raspoznavanje.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 13:27
Култузин, ти се сматраш за вистински Македонец !!!!!!!!???????????

И плус му аплаудираш на XXLL !!!!?????? Вие заедно ќе ја градите Македонија и од Македонија ќе биде нешто.....
(тешко на Македонија)
И уште нешто... Ти ама ич не ја познаваш историјата на Македонија... Можам предавање да ти држам...

Изменето од DelijaSkopje - 20.Мај.2008 во 13:28
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,184 секунди.