|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 5859606162 155> |
Автор | ||||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од xxll - 20.Мај.2008 во 01:41 |
||||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А, ofcite дали ќе го признаат Косово???
|
||||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E nemoj takvo prasanje sega..toa za xxll e visha nauka....on inaku e ekspert za...jabuki
xxll jabucar biznis |
||||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сепак, можеби ќе го разбере прашањето.
|
||||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Koi se tie "VAS" mislis na Srbite kako delija i duduk ili na "NAS" VISTINSKITE MAKEDONCI. |
||||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
definiraj poimot vistinski makedonci ? ...... dali e po partiska pripadnost ili po nekakvo drugo opredeluvanje ? ... na primer , evro - atlansko .... pro amerikansko ? .... pro grcko ( onie koi se za promena na imeto samo poradi pogore navedenite raboti ) ? .....ili e mozebi po ubeduvanjeto vo vrska na potekloto ? .... anticki makedonci ?... sloveni ? ... pojasni pls .....
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
[QUOTE=xxll] miroslav ne sakam so tebe veke da diskutiram odi prvin odlucise sto si i togas ke diskutirame ama prvin odi odlucise sto si srbin ili makedonec taka da znam barem sto da diskutiram
kade da odam za da se odlucam ? ne smeam tuka da sedam i da odlucuvam ? .. iako odamna sum odlucen vo toa sto sum .... a ti vo nieden slucaj ne mozes da bides ...... a bi sakal .... znam ...
|
||||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од xxll - 20.Мај.2008 во 13:17 |
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ti samo mislis deka si toa sto ti kazale deka si .... nisto povece ....
|
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vistinski Makedonci-luge koi taka i samo taka se cuvstvuvaat i opredeluvaat, gi interesira sudbinata,interesite i idninata samo na Makedonija i ja gledat istata kako samouverena i samostojna drzava, a istoto se odnesuva i za crkvata. Ja poznavat MAKEDONSKATA istorija, znaat za nepravdite koi se naneseni vrz MAKEDONSKIOT narod, i zatoa se npodlozni na manipulaciite ,koi nekoj sosedni drzavi sakat da ni gi nametnat a poradi istata pricina se i mnogu gordi na nivniot IDENTITET, sto gi pravi mnogu silni i nepokoleblivi vo nivnoto opredeluvanje. Se sakaat i pocituvaat pred se samite sebe a posle ostanatite. Piajat Z`ta i jadat sopska za pred jadenje. I isklucitelno se vrzani za SONCETO OD KUKUS, koe im e simbol i znak na raspoznavanje. |
||||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Култузин, ти се сматраш за вистински Македонец !!!!!!!!???????????
И плус му аплаудираш на XXLL !!!!?????? Вие заедно ќе ја градите Македонија и од Македонија ќе биде нешто..... (тешко на Македонија) И уште нешто... Ти ама ич не ја познаваш историјата на Македонија... Можам предавање да ти држам... Изменето од DelijaSkopje - 20.Мај.2008 во 13:28 |
||||
Внеси реплика | страница <1 5859606162 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |