IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 137>
Автор
Порака
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:24
.....sega sama sebe se zbunivзбунетосттагацрвенеење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:29
I vakvi ...
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 18:45
URAAAA!!!
[:D/]

ZBUNET SE VRAKJA VO FORMA!!!
Nesto se bese povlekol od PRVITE BORBENI REDOVI.

"... bas je dobro, videti te opet, staviti ruke na tvoja ramena...kao nekad ..."

Изменето од filmadzijka - 17.Мај.2008 во 23:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 19:01
големо%20гушкање големо%20гушкање  големо%20гушкање
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 23:47
бакнеж
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2008 во 20:10

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 02:46
...velis dojde da vidis od kade muzika sviri, sto ti e tolku poznata, kako za tebe pravena i sto eci naokolu, a ne zaglusuva...velis zar dusa moze ispusta  zvuci tolku milni pod koza sto setaat i usi izbegnuvaat...evoluiram...ne mozese poinaku zosto go zapali fitilot za koj nikoj i ne znae deka postoi...nikoj ne znaevme deka dusata znae da pee i sviri za da ja natera tvojata da zaigra, posvetena na cel edinstvena i semozna od koja se proizleguva i koja e so se povrzana...ova veke ne se narekuva ljubov, odamna go nadrasna zborot so site negovi znacenje...edinstvena posvetenost, sustinska zelba od prapocetokot socuvana...pocetok i cel sama po sebe od koja strana i da i prijdes...go odvoiv bozenstvenoto od tebe, sega si svetlecka aura so novi boi dosega nevideni so niedno oko...sega si oblak koj lebdi i si poigruva so mojata svest, sega si sila koja gi prati grmotevicite za da mi kaze deka nema mesto za strav koga e otvoreno nesto sto e del od potporata na svetot...povlekov noga ?...sega site ke se zasakaat ?...toa bese mojata uloga vo bozjata prestava dodeka gi gledam Peter Pan i Alhemicarot so plavkast sjaj kako stojat na ridot i mi se smeskaat...deka ljubovta ima koeficient, a nasiot e dosta visok, najposle ne mora da bideme veke inteligentni, samo treba da sakame da ziveeme bez da go trgneme pogledot eden od drug...
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 11:24
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...velis dojde da vidis od kade muzika sviri, sto ti e tolku poznata, kako za tebe pravena i sto eci naokolu, a ne zaglusuva...velis zar dusa moze ispusta  zvuci tolku milni pod koza sto setaat i usi izbegnuvaat...evoluiram...ne mozese poinaku zosto go zapali fitilot za koj nikoj i ne znae deka postoi...nikoj ne znaevme deka dusata znae da pee i sviri za da ja natera tvojata da zaigra, posvetena na cel edinstvena i semozna od koja se proizleguva i koja e so se povrzana...ova veke ne se narekuva ljubov, odamna go nadrasna zborot so site negovi znacenje...edinstvena posvetenost, sustinska zelba od prapocetokot socuvana...pocetok i cel sama po sebe od koja strana i da i prijdes...go odvoiv bozenstvenoto od tebe, sega si svetlecka aura so novi boi dosega nevideni so niedno oko...sega si oblak koj lebdi i si poigruva so mojata svest, sega si sila koja gi prati grmotevicite za da mi kaze deka nema mesto za strav koga e otvoreno nesto sto e del od potporata na svetot...povlekov noga ?...sega site ke se zasakaat ?...toa bese mojata uloga vo bozjata prestava dodeka gi gledam Peter Pan i Alhemicarot so plavkast sjaj kako stojat na ridot i mi se smeskaat...deka ljubovta ima koeficient, a nasiot e dosta visok, najposle ne mora da bideme veke inteligentni, samo treba da sakame da ziveeme bez da go trgneme pogledot eden od drug...
                                                                               мечтаење

wooowwwwwww zbunet prekrasno e!!!
no veruvam ne do tolku kolku shto e prekrasna taa vo tvoite o4i!!!

аплауз za taa-angelot tvoj......

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 10:35

Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 14:13
аплаузslikava e da ti se prisakaголема%20насмевка
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 14:07

Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 19:29
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

Zbunet...
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 19:49
Denes, vcera...ne e ova od denes, ti si daleku od site zemski gmizenja i valkanje po kalta, jas seuste sum tamu kako eden od lesinarite sto se grizat megusebno za koska i na moment...ke se setam na tebe...zenici ke mi se stesnat od svetlinata koja doaga zaedno so tebe i mehanicki ja stavam dlankata na vegata kako da naiduvas, a nasmevka mi zari po liceto poigruvajki si so sekoe moe muskulce niz obrazi...no nabrgu svakam deka bil nekoj drug oblak i se ustremuvam da kolvam po troskite nesebicno delejki lakti vo rebra po znajni i neznajni...zivot e toa...
Koga ke legnam ti me guskas kako me guskase nekogas koga ne mozese da se uspies bez da go slusas moeto srce kako cuka...koga ke se razbudam, te nema, ne sakajki da priznaam deka si del od eden ubav son sto nasilno go povtoruvam znaejki deka mestoto ti e odamna rezervirano visoko gore kade nie obicnite sinuvame vrat za da pogledame...nisto nema da ja izmeni mojata ljubov...jas te sakav valkana i smotana kako mene svatliva i predvidliva, lesno nasmevliva...
So vrvovite od prstite dopiram se sto me potsetuva na tebe, go zemam vo race i pomirisuvam, zatvorajki gi ocite i na sekund ne sum sam...kakvo cuvstvo...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 20:06
Ejjjj mi se nasolzija ocite
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,184 секунди.