|
Што е вистинска љубов?! |
Внеси реплика | страница <1 23456 37> |
Автор | |
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sto na banderata nema cut |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Кога некого ќе го засакаме заради неговите квалитети, тоа сe уште не е ништо сериозно. Но ако го засакаме заради неговите мани, тогаш тоа е љубов.
.....(Гитри) ...УБАВО,МНОГУ УБАВО КАЖАНО... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da dobra misla...i da se nadovrzam vistinska ljubov... koga ke sakas nekoj bez razlika na toa koj e....tuku kakva dusa i srce nosi vo sebe....
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinska ljubov e onaa sto ne e lazna!..
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taa sto ke zavrsi nesrekno...
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam i ne me interesira.
znam samo deka go sakam |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вистинска е онаа која не бара откажувања!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......вистинската љубов започнува и трае се додека не важи правилото "више волим себе него тебе"........
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAA STO NE GI BROI GODINITE
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На 100-годишна возраст одлучиле да се венчаат вторник, 01 април 2008 Дека љубовта нема граници, докажаа 101-годишниот Џузепе и 97-годишната Силви кои наредните месеци ќе се ја овековечат својата врска Италијанецот Џузепе кој има 101 година и нешто помладата 97-годишна Французинка Силви, кои биле верени повеќе од пола век, одлучиле конечно да застанат на лудиот камен. Џузепе, гиниколог во пензија и Силви се запознале во почетокот на 50-тите години, кога тој не бил женет, а таа млада вдовица. Парот се гледал од време на време, најмногу за викенд и за време на годишниот одмор, затоа што таа живеела и работела во Монако, а Џузепе во Милано. Идните младенци сметаат дека е крајно време да ја овековечат својата врска. - Сеуште не сме го одредиле датумот на венчавката, но би сакала да биде што побрзо, се надевам пред летото- рече Силви. Конзулатот во Милано соопшти дека сите потребни документи на идниот пар се комплетирани и оти дозволата за склучување брак на италијанска територија ќе ја добијат во најбрзо време. ============================================ е тоа ти е вистинска љубов,,,,,, Изменето од $BlackDevil$ - 20.Мај.2008 во 02:28 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se odlucile konecno!Moze zasto ostanale edinstvena opcija eden na drug
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ne jade gomna i ne te nervira
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........suport.........секако....... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |