|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 372373374375376 441> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а не може ли да викнеме некој од вероисповед ??
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...vikajte go i carot so krunata(vladikata)... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamu ne ... tamu se samo talibanci .... ce zabranat mesana svadba ... mazi i zeni zaedno ... a alkohol i trbusen ples , e to samo na son ....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ti se veruva ? ..... slusaj patalec a ne gatalec .. od prosta pricina sto redovno , pri sekoja poseta na toj forum popivam BAN ... stanav kako BAN JELACIC .. strav mi e duri i da zirnam tamu
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ja isturkame nie svadbava vo hipi style
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
онда ште ги викнеме како добављачи на оружје со мал и среден дострел
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes izzie ... tokmu toa sakav da ti predlozam za listata sto e imas podgotveno .... gledam deka si slab na toa pole
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РеСпЕкТ
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе има ли пукање ??
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka ke odi kafeto so drugarka mi: ke naracame, drugarka mi ke go smrkne za 2 secundi, a jas pak ke pijam sama kafe! Libeto mi e umorno neka odmori malku vecer ke go aktiviram! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
now we are talkin'... епа ај соберете некој муџахедина и да го ставам одма у листа п.с. РеСпЕкТ војвотке |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ке има колање војводо?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pisi vaka ... trebo .r. a , svemirski izmet , daija ( talibanka - kolku da e zapazime ramnopravnosta medju polovite ) , zatim aisha , deshad i bin laden .... glaven liferant
|
|
Внеси реплика | страница <1 372373374375376 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |