|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 5657585960 155> |
Автор | |||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а трето прават. |
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Го познавам нивниот менталитет, не живам на Марс...во Македонија живеам, а тоа што го бараат им се може, секој може да бара што сака, но проблемот е што реално можат да добијат (секако ако некој не им ги исполнуваат сите желби). И јас можам да барам што ке ми падне на памет, но дали ке добијам... |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
miroslav ne sakam so tebe veke da diskutiram odi prvin odlucise sto si i togas ke diskutirame ama prvin odi odlucise sto si srbin ili makedonec taka da znam barem sto da diskutiram...
|
|||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На онаа територија во којашто е сега и која е опфатена во планот на Ахтисари и според која Косово е обврзано во ОН да ја почитува! [/QUOTE] Се плашам дека нема да ја почитуваат. |
|||
|
|||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За тебе не знам, но тие добиваат се што сакаат. Или поточно, некој им дава се што ќе посакаат. |
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od kade pa kaj tebe ideja deka nekoj so tebe voopsto i saka da zboruva ??? .... ne svacas li deka si vo monolog ? odpoodamna ?
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За мирослав и ххлл: Престанете со нетрпението....
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да им даваат оние кои не влечат за нос 18 години, а знаеш Зошто? За да можат да не влечат за нос уште 118 години и за да не одговатаат за криминалот што го направија и што го прават!!! |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sorry .....
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe miroslav be sekogas ti prvin me provociras i polse se prajs naudren.. |
|||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е мене не ќе може толку долго да ме влечат за нос. Верувам дека сум еден од највозрасните на форумов, па нема да дочекам ни третина од тие 118 години. |
|||
|
|||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Specijalen pozdrav do xxll so pesnata Pevaj Srbijo , mu posakuvam site kosmarni snista da mu stanat jave...
|
|||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...se konrntroliras ili pak pocnuvas stara pesna...??? |
|||
Внеси реплика | страница <1 5657585960 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |