|
Фан клуб Милан |
Внеси реплика | страница <1 45678 27> |
Автор | |||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MILAN SE NAJDOBRIIIIIIII............................................................sampioni zasekogas
|
|||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Milan najdobri...
|
|||
erhan
Нов член Регистриран: 01.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
POZDRAV DO SITE NAVIVACI NA MILAN
Изменето од erhan - 01.Мај.2008 во 17:10 |
|||
Zaspana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
милан закон
|
|||
Zaspana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
милан шампиони
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Milan-Inter 2:1
Forza Milan. Dogodina vo liga na sampioni so podnoven tim. |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
podnoven i podmladen napred milan!!!!
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аха така и јас мислев . . .Се до поразот од Наполи . . . Навистина се разочарав . . .Ако не замине Анчелоти од менаџерска функција се одкажувам од Милан . . . Се надевам дека Мурињо ќе дој‘т на негово место . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Godinava malku ke si posedite u Magarecka Klupa!!
T.e.godinava samo ke sonuvate Liga Sampioni!! |
|||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema da sonuvame...ke si gledame ubavo na tv, na naisot stadion...
a i kup uefa ne e tolku mnogu strasno, barem vam vi e poznato....
...ali taa bruka kako vas nema da si ja dozvolime...treba da te potsetam???zenit???hahahahahahaha
sekoj ima kriza...taka i milan ovaa godina...ali ke vidime narednata....
pozdrav do baern, i se nadevam nema da se obrukate mnogu vo ligata....
p.s. da ne gi spomnuvam megusebnite dueli vo ligata...so milan....
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa toa i mi bese celta..Da te potsetam deka malku ke ne zamenite nas!! A okolu toa,za zenit..pa momcite zasluzeno si pobedija..jas sum navivac a ne inetcija,kako vas Milanistive..Jas znam da priznaam koga nekoj igra podobro od nas!!a vie milanistive toa go nemate.. P.s.Nie od zenit izgubivme vo polufinale..a vie vi garantiram deka ni grupasta nema da ja pominete vo Kup Uefa!! P.s2.Okolu Ligata,godinava Bayern ke bide Sampion!! P.s.Okolu Megusebnite dueli...Da!! Podobri ste!! P.s.Da ne zaboravam da te prasam...zedovte nekoja titula godinava a,Nekako slabo pamtam! Za informacija..Bayern zede 2 tituli!! Bundesliga,i Kup Bundesliga!! Pozdrav do milan...I potruditese godinava barem eno krastvao Titulce da zemete!! |
|||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za toa dali ke bide sampion ke videme...ligata moze samo da ja sonuvate...a za tamu kaj vas ne komentiram....
i jas priznavam deka ovaa godina milan bese mnogu slab i deka pod tno se potrebni promeni...ne go poreknuvam toa...i iskreno se cudam kako stasavme do ova 5 mesto.
i samo da odgovoram dali ovaa sezona zedovme titula...
da, svetsko klubsko prvenstvo...
ne se inaetam samo navivam za moj tim kako sto navivas i ti...sekoe dobro
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
|||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fala i vas sekoe dobro!!
Tokmu taka deka zedovte titula,Da!1 Zaboraviv! Bravo so ne si inaetcija,taka i treba!!Da se naviva! P.s.A za Liga na Sampioni,ke si vidis..InsAllah!! Samo zdravje!! Pozdrav! Изменето од Halid ibn Velid - 21.Мај.2008 во 14:48 |
|||
|
|||
Dark King
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Каде сте навивачи на Милан?? Дајте малце поактивно!!! Фламини, Замброта, Бориело, Абиати, Абате, Антонини дојдоа следува Ето, Дрогба...
ФОРЦА МИЛАН!!! |
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |