|
Србија нема потреба од Косово |
Внеси реплика | страница 123 17> |
Автор | |
Tome5
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Мај.2008 во 04:52 |
Zvuci absurdno ,no e vaka.Ako Kosovo e vo ramkite i granicite na Demokraticna Srbija /ne SlobodanMIlosevska Jugoslavija/ ke ima za parlamentarni izbori 2 000 000 kosovsko-albanski izbirateli. Pri 50 % izbiratesla aktiwnost /vo Srbija sega ima okolo 5- miliona glasaci/ ke ke vkara vo Srbskiot Parlament 30-40 % od deputatite,i ke stane deka albanci ke resavat sudbinata na cela Srebija,sakam skopsko
Изменето од Tome5 - 18.Мај.2008 во 04:58 |
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако реално гледаме,можеби навистина нема потреба од Косово. Единствено јагленот на Косово врсди. Со Косово ќе имаат само проблеми. Но тука е културното наследство и историјата. Уште повеќе гордоста. Она што било твое, тешко се дава на друг.
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
Tome5
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Politika so emocii i cuvstva ne se pravi.Za primer-Bugaria nema pretenzii kon nikoja sosedna drjava,makar deka si misli,deka tam jiveat mnogo bugarive.Sicko ke se resi po demokratski nacin.sakam skopsko
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj post e na pogresno mesto .. treba da e vo forum za stosevi i vicevi
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Блгар ако е така што не ја дадете Пиринска Македонија на нас... Што имате потреба од неа и така не е ваша... После ќе си немате проблеми со ОМО Илинден и ако им дозволите на сите македонци да гласаат кај вас тогаш во вашиот парламент ќе има 50% Македонци...!!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
popusto e trosis tastaturata .... nemu znaenjeto mu vleguva niz drugi otvori
|
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е зашто само така правиш проблеми.Зашто му отвараш такви прашања.Го погоди во слабата точка
Изменето од baba mulon - 18.Мај.2008 во 13:47 |
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, ....stvarno!,....shto k*r ke im e na srbite kosovo?!,....povekje!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili na gungite .... pomalku ... i za kratko ....
|
|
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татаров кој ја отворил темава треба да се запраша што неговата Блгарија ја држи со сила Пиринска Македонија...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi i bi se zaprasal ... da ima so sto da stori nesto takvo .....
|
|
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаш право... Па и ја што зборам стварно... Треба да имам на ум дека он е само Блгар...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja drobi tastaturata popusto .....
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е скапа тастатурата.
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
Внеси реплика | страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |