![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 717> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TI POSAKUVAM DOBRA NOOOOOOOOOOOOOOK ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
MI SE PRISPA...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Добар сон Марко..........и утре како нов............
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Не видов ништо што би ми се допаднало....
![]() можеби заради тоа што мислите ми беа на друго место...
![]() |
|
![]() |
|
Ова е за ....добро утро....кој прв утринава ќе отвори овде....
да ужива слушајќи ја песнава....со утринското кафе....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...dobro utro...spankovci... nedelkovci...
![]() ...najubavo e utrinskoto kafe da se pie rano na sabajle...dodeka site spijat...tishina...milina...samo slavejceto pee vo bliskiot park.. posle veke pocnuva guzva...brmcenje na avtomobili... a i ovie od okolnite prodavnici mnogu tropaat so toa gajbite...dodeka gi rastovaraat... ...jas nekako iako pominav 35tata seushte veruvam vo ona narodnata...koj rano rani dve sreki grabi.... e sega onoj duhot na marko ...seushte mi se nema pojaveno...kujznae...mozebi i vo nego ke poveruvam... ![]() |
|
![]() |
|
ZDRAVO REZONATORIIIIIIIIIIIIIII ... PRIJATEN NEDELEN DEEEEEEEEN .... POZDRAV DO BLASHKA I MAMAMD ... MAMAMD ... E TOA TI E SO DUHOVITE ... VEROVALI ILI NE ... SEGA KE KAZAM EDEN REALISTICHEN VIC ... SI BILE TROJCA DRUGARI ... BILE NA IZLET NA PLANINA ... GI FATILO NEVREME ... GOLEMO NEVREME .... I SAKALE DA SE SKRIJAT NEKADE ... AMA KADE ???? I VIDELE NEKOJA KOLIBA ... I TROPNALE ... OTVORILA NEKOJA ZENA ... MNOGU GRDA ... JA ZAMOLILE DA GI PRIMI ... AMA TAA IM POSTAVILA USLOV ... POSTO MAZ NEMALA VIDENO ... EDEN OD DRUGARITE SE NAFATIL ... NEVREME GOLEMO .... I VLEGOL VO KOLIBATA ... AMA NEMAL POTENCIJA ... I ZEL KOCHAN ... NAPRED-NAZAD ... I TAKA .... I KOGA SE SVRSILA RABOTATA ... KOCHANOT GO FRLIL NIZ PROZOROT ... AMA ZENATA NE MU DOZVOLILA DA GI PUSTI DRUGARITE ... USTE NE I BILO DOSTA .... STO DA PRAVI ... PAK ZEL DRUG KOCHAN .... NAPRED-NAZAD... AMA SEGA I LEVO-DESNO ... GO FRLIL KOCHANOT NIZ PROZOROT ... AMA PAK GAZDARICATA NE DAVA ... USTE ... IZGLEDA OD OZONOT VO PLANINATA E ... STO DA PRAVI ... ZEL TRET KOCHAN .. NAPRED-NAZAD, LEVO-DESNO SEGA I GORE-DOLU .... I NA KRAJ MU REKLA DA GI PUSTI DRUGARITE .... JA OTVORIL VRATATA DA VLEZAT A OVIE : - STO STORI PAK TI ... SE SKAPAVME OD KOCHANI JADENJE ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() |
|
ZDRAVO MAMAMD ... OVA E SPECIJALEN RECEPT ZA PRAVENJE NA PUKANJKI ... VARENI ... PRZENI VO MASLO ... EDEN MOJ PRIJATEL KAZUVA KAKO PECAT SEMKI ... KE GI IZVADELE SEMKITE OD TIKVATA ... I GI STAVALE NA VESNIK DA SE POTSUSAT NA SONCE ... I POSLE TOA KE POMINE KUCHETO .... I ... I POSLE SE PECHAT ... I TAKA BILE POVKUSNI ... ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 18.Мај.2008 во 16:46 |
|
![]() |
|
![]() |
|
DOBRA VECHER REZONATORIIIIIIIIIII .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...zdravo rezonatori... neshto ve nema...site se piknavte vo spalna...aaaa se isplashivte od grmenjeto.... a jas kutrata ... pishuvam...citam.... polimeri...plastika... ah tie proekti... aj dosta kukav....
![]() |
|
![]() |
|
mamamd kaj najde vo nedela za plastika ... da ne uchis za vibratori .... i nekoi takvi pomagala ... a ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
abe sto mi stana .... neznam sto mi e ... nesto mi stana vo posledno vreme ... se sto ke kazam ... mi lichi kako bezobrazno .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
marko!!!treba seriozno da preispitame sto se slucuva so tebe
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 389390391392393 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |