|
Коалиција Сонце |
Внеси реплика | страница <1 910111213 19> |
Автор | |
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neli gledate kolku e UPLASEN Gruevski, Gospod da e na pomos za VMRO DPMNE posle izborite. Kakov valjak, kakvi bakraci, ako pobedi Gruevski so pomalku od 5 pratenika otide vo Istorija. Nikola Dimitrov - Pretsedatel na Vmro Dpmne, Antonio Miolososki - Potpretsedatel, ete toa ke se sluci.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da im go ebesh nivnoto sonce,....da go kazuva toa nekoj shto za prvpat se kandidira ,..ajde,...ama,ovie serkovci ,.....a,imaa tolku shansi da go ogreat narodot,...,.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe
posle svetski potop SDSM e na tvoro mesto na Elemetarna nepogoda ne e covecki faktor, - oti greski pravat lugjeto vo toj slucaj Изменето од anakin - 18.Мај.2008 во 21:03 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDSM , VMRO , BDI i PDSH = 4 javaci na apokalipsata ......
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se RADA novo sonce na slobodata
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so rada napred , vo novi pobedi ......
|
|
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Momci,imame uste 13-14 dena da gi slusneme rezultatite, posle leleeeeeeeeeee, SONCE POBEDUVA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so RADA vo Evropa
a sega sme na arktik???? |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekade blizu sudan .... ili avganistan ???????
Изменето од miroslav_g8 - 18.Мај.2008 во 21:23 |
|
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, и тие две земји се подобри од нас.Ние сме НИКАДЕ!
Изгубени во времето и просторот. |
|
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVROPA E NASATA IDNINA, SAMO SO VISTINSKI LUGE MOZEME DA JA SPASIME MAKEDONIJA OD TIRANITE NA TODOR ALEKSANDROV, A TOA SE VISTINSKITE DEMOKRATSKI SILI VO MAKEDONIJA NA CELO SO KOALICIJATA SONCE
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so RADA vo nova NADA
na PARADA |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sarada ........
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RADA e nasa NADA deka kje gi snema TMURNITE oblaci
deka kje si gi ponese so sebe |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |