![]() |
|
Комплименти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
a komplimentite se samo dobro zapakuvani lagi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Zoshto da nemozesh???Potrudi se,...teshko e ama veke posle vtoriot ke se naviknesh ![]() |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...pocnaa da ne mi znacat nisto,pogotovo koga ke zabelezam deka gi kazuvaat od sto nema sto drugo da recat...
Изменето од zagor - 08.Јули.2008 во 17:04 |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Povekje mi znacat od tie sto retko gi davaat
![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Komplimentite se hrana za egoto.
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
koi ne saka komplimenti ??
Toa e edno galenje bez dopir.....a mnogu filngasto ![]() |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
денес ми се делат комплименти еве едно кило за Анастеа, најголемата кокошка на цел свет...
...мљац, мљац, уште малку и ќе ја печам, со винце, морковчиња и вегетичка....ммм.ммм.ммм...
![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Шо ти стана мори ![]() Башка не сум најголема, има и поголеми ![]() И послатки сигурно... мљац, мљац... ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Si vikam sega nesto ke me zaebe, sigurno mu/i izgledam smotan |
|||
![]() |
|||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
||
Postoi opsto veruvanje deka sekoj iskren kompliment moze da pomogne, bidejki izrazuvanjeto na pozitivni cuvstva sprema ljugeto e mnogu vazen element vo intrerpersnalnata komunikacija.
No, davanjeto komplimenti cesto se koristi i kako zloupotreba za da se vlijae vrz ljugeto so cel da se promeni nivnoto odnesuvanje. Duri i koga ne se koristi za da se manipulira, davanjeto premnogu komplimenti kaj mene cesto ima vlosuvacki efekti. Kako da se branam sebe si od tie premnogu komplimenti kako od nekoja zakana. |
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Komplimentite se kako niva od penisi, koga i da e, ke nasednes
|
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
ubava rabota
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Комплиментите се како храна која ти ја дотураат додека си паднат во дупка и не можат да те извадат
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |