![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 922> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahahhahaha, clenot nad mene samo znae da dava komentari....
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
univerzalec ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
sto e ovaa tema ovde bre. na sto lici ova 69 stranici. ke mi objasni li nekoj |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
vaka! sekoj pisuva za celnot nad nego....kako na pr. sega ti si nad mene i jas pisam nesto za tebe, a jas kje sum nad tebe pa ti kje trebis da napisis nesto za mene. pr. clenot nad mene se buni nesto ne mu e jasno so e rabotata so temava.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
clenot nad clenkata nad mene...izglea se zagleda vo brojkata 69.......
![]() ![]() ![]() a clenkata nad mene....da me znae nema da kaze deka samo komenteriam........ ![]() |
|
![]() |
|
RedCat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 287 |
членот над мене е върл фен на секс,рокендрол и дрога..... рокендрола знам че е аматиор,а другите хобита?....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
аз обичам Македония
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
clenkata nad mene e crvena roza........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RedCat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 287 |
членот над мен не е далтонист ![]() ![]() ![]() |
|
аз обичам Македония
|
|
![]() |
|
mozam uste podobro.....clenkata nad mene.....e crveno macence....rrrrrrrrrrrrrrrr...........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
со големи нокти(talon) :)))кои дращят много тежко:) |
|
аз обичам Македония
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
членот над мене не знам защо му е весело,но му казвам лека нок ![]() |
|
аз обичам Македония
|
|
![]() |
|
clenke nad mene...slatki sonista
![]() ![]() |
|
![]() |
|
членот над мене много се е объркал,че отивам да спим... може на бар или в клуб да съм била и да съм танцувала ![]() |
|
аз обичам Македония
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Clenke nad mene kako si denes?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |