|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 50> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne .. ne mislev na verodostojnosta ... ni najmalku ne se somnevam .... velam , koga imalo realni anketi za javnoto mnenie na gradjanite ? .. toa sakav da go kazam ...
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema ama nikakva potreba od izvinuvanje .. sepak , ti blagodaram ... sakav samo da kazam deka retko koja anketa vo bilo koja zemja kade sto treba da se odrzat bilo kakvi izbori e realna i objektivna ... osobeno vo zemji od post komunistickata era , iako nie ne spadjame vo toj termin vo nekoja golema merka ....
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прашање е дали тоа биле анкетари, или од некоја политичка партија, особено ако прашуваат по телефон. Се претставуваат како анкетари, а всушност испитуваат за кого си определен. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1.ZA PODOBRA MKD 47 2.SONCE 43 3.DUI 20 4.DPA 8 5.PEI 2 VLADA - SONCE, DUI, PEI Изменето од nenno - 17.Мај.2008 во 21:45 |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1.ZA PODOBRA MKD 57
2.SONCE 34 3.DUI 17 4.DPA 12 5.PEI 0 Ова е мојата прогноза. колку е точна ќе видиме по изборите. |
||
|
||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Твојата и мојата проценка се различни. За ПЕИ не ми се верува дека ќе освои во парламентот, а Груевски има реални шанси да освои и повеќе. Ќе ги користи сите дозволени и недозволени средства. Мислам дека како булдожер ќе помине преку СДСМ.
|
||
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нечистата совест само го плашела твојоткум најверојатно ...мислеејќи дека сите се исти..
Знае(л) тој што им правеле на тие кои ги анкетирале кога беше референдумот за територијална поделба пред некоја година..како вовед во некоја идна друга констелација на територијалната поделба..
Еве и мене ме прашаа истото...и одговорот им беше дека:
Некои прашања не заслужуваат одговор...
патем прашано:
Колку тоа членови лдп има(л) ?
Велат оти биле и се пајтон партија..колку членови толку фунционери..или ова не е точно?
Изменето од novace - 17.Мај.2008 во 23:07 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам предлог:
Да гласаме за сопственните џебови, кои се празни (барем кај мене. И за стомакот, кој секој ден е погладен. |
||
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секој оној кој има чиста совест (значи кога бил на власт бил коректен кон сите) не треба да се плаши од никого...ама овој страв сами ми укажува дека само тој кој правел некоректни работи..кога бил „власт„ ..сега кога се менува се (а мислел дека е вечит како пирамидите) има старв од новите „господари„ ..
Ваков страв доведува до степен ..кога личноста добива некаква манија...ги има повеќе..и се предмет на обработка на специјалисти за тоа..психијатри и психолози..
И не вели дека ќе им се врати како бумеренг..можеби новите и не се свесни дека тие кои се пред нив..веќе имаат укоренет страв од господарите..и секоја нова промена носи и нови (јас мислам неосновани) стравови кај личностите...
Но тука секако..би имал некој стручен човек..доста доста „работа„...
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За.... ВМРО-ДПМНЕ.....
Затоа што се... млади...способни...образовани...амбициозни....
Не се...искорумпирани...расипани....лажговци....
Затоа ...ШТО ЗНААТ ДА РАБОТАТ..............
Затоа ...ШТО СЕ ГРИЖАТ ЗА СВОЈАТА ЗЕМЈА И ЗА СВОЈОТ НАРОД.
|
||
Donna_ocean
Нов член Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se znae za kogo ke se glasa normalno za VMRO nema so muabet da se prai ....a ja svarno neznam koj se tie so se uste za sdsm??............
|
||
donnnaaaaaaa
|
||
Внеси реплика | страница <1 3940414243 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |